Virágcserepek és dobozok a gyógynövények számára

Nincs is jobb, mint saját gyógynövényeket termeszteni a lakásban vagy kint a kertben. Termesszen és szedjen bazsalikomot, zsályát, koriandert, oregánót, rozmaringot, curryt, kakukkfüvet, babérlevelet és más gyógynövényeket, amelyek jótékony hatással vannak az emberi egészségre, és megfelelő ízt adnak az ételeknek. Frissen szüretelve a legjobb vitamin- és jótékonyanyag-forrás.

A fűszernövénycserepek és ültetőedények praktikusak, funkcionálisak, hatékonyak és gazdaságosak. Ezeket kifejezetten gyógynövények termesztésére tervezték. A függőleges emeletes cserepek helyet takarítanak meg, és ideálisak a gyógynövények számára, mivel nincs szükségük annyi földre, mint más növényeknek. Egy helyen több gyógynövényt is termeszthet, akár ugyanabból a fajtából, akár egyszerre több különböző fajtát is. Nagyra értékelt és tökéletesek az emeletes kialakítású tárolók, amelyek alkalmasak beltéri és kültéri használatra. A modern kaszkád alakú ültető kaszkád alakban van elrendezve, az egyes cserepek és ládák pedig kiváló minőségű anyagból készültek, többféle színben. Egy másik alternatíva a függő fűszernövénycserepek, amelyek szintén elhelyezhetők a konyhában, így egész évben mindig rendelkezésre állhatnak a saját friss fűszernövényei.

Emelt ágy faanyagutánzatból

Szereted a kertészkedést? Tegye még élvezetesebbé ezt a hobbit. Hogyan és mivel? Ez az emelt, összecsukható ágy értékes eszköz és praktikus segítő. Sokkal könnyebbé teszi a termesztést, és igény szerint akár mozgatható is. Tartósságával is kitűnik. Állandó segítőt kap.

Ár idején felülvizsgálat: 10 491 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Kerti ültető betéttel rattan kivitelben

A betétes kerti ültető műanyagból készült, melynek textúrája hűen utánozza a természetes rattan textúrát. Tökéletes dekorációs elem bármely erkélyre, teraszra vagy más térbe. A héj időjárásálló, különösen az UV-sugarakkal szemben, így színe nem változtatja meg árnyalatát a napfény hatására.

Ár idején felülvizsgálat: 4 937 Ft

Urban Bloomer XL ültető integrált öntözőrendszerrel

Mi nélkül nem teljes a kertje? Mi nem hiányozhat minden kertből, teraszról vagy erkélyről? Hogyan szépítsük meg a kültéri teret? A válasz ez a praktikus ültetőtartó, mert a virágok megfelelően megszépítik és hangulatossá teszik a külsejét.

Ár idején felülvizsgálat: 43 545 Ft

Fából készült ültetőedény, méretei 80x80x20 cm

A minőségi kivitelű 80x80x20 cm-es kerti ültetvény alkalmas növények, zöldségek és fűszernövények termesztésére.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Praktikus dekoratív kiegészítő doboz formájában

Hogyan javítsuk a külsőnket? Hogyan lehet újjáéleszteni és vonzóbbá tenni? Előnye, hogy bárhol elhelyezhető a szabadban, akár a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Virágos stílusú magaságyás, amely nem kerüli el senki figyelmét. Kertjének varázsát fokozza.

Ár idején felülvizsgálat: 18 225 Ft

Fa polcok külső és belső térbe

Hogyan teheti még szebbé, hangulatosabbá otthonát, és különösen a kültérséget, hogyan teremthet kellemes hangulatot és a béke oázisát? A biztos tipp a fa. Itt egy fából készült polc formájában. A lényeg magában az anyagban és annak sokoldalú felhasználásában rejlik. Ezt a praktikus tárgyat minden otthonban szívesen fogadják és értékelik

Ár idején felülvizsgálat: 15 827 Ft

Magas ültető rattan kivitelben

Hogyan teheti még kellemesebbé otthonát nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is? Mi nélkül nincs teljes otthon? Igen, a növények vagy a növényvilág minden otthonba bájt visz, nem csak a növényzet tekintetében, hanem a színek tekintetében is gyönyörködtetőek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 953 Ft

CUBE műanyag ültető modern kivitelben

A CUBE PLANTER modern formatervezésű ültető műanyagból készült, fát utánzó felületi struktúrával, két színváltozatban: barna és antracit.

Ár idején felülvizsgálat: 13 170 Ft

Fából készült emelt ágy lábakon

A fából készült magaságyás tökéletes választás a lelkes kertészek számára, akik további virágokkal és más növényekkel szeretnék feldobni kertjüket. Az ültetvény tömör és stabil impregnált faanyagból készült. Ezért tartós, időjárásálló és kültéri használatra alkalmas. Visszafogott, rusztikus kialakítása és masszív szerkezete természetes bájt kölcsönöz kertjének.

Ár idején felülvizsgálat: 58 240 Ft

Emelt ágy szellőzéssel, fa utánzattal

Érvezze a kényelmes kertészkedést bárhol a szabadban. A kert díjnyertes kiegészítője. Kímélje a térdét és a hátát. Kényeztesse magát saját zöldségeivel vagy gyógynövényeivel. Praktikus és rendkívül funkcionális kiegészítője minden kertnek, amelyet még az idősek is szívesen fogadnak.

Ár idején felülvizsgálat: 49 078 Ft

Önöntöző ültetvény divatos antracit színben

Díszítse külsejét virágokkal. Könnyítse meg a növények, zöldségek vagy fűszernövények termesztését. Szedje le a saját termését. Ehhez támaszkodjon az öntöző ültetőre. Ez garantálja a problémamentes és sikeres termesztést. Megbecsült darab azoknak, akik egyszerűen elfelejtik időnként az öntözést, vagy elfoglalt embereknek.

Ár idején felülvizsgálat: 4 022 Ft

Polyrattan kerti doboz

A Dekorhome 120x24x40 cm-es polirattan kerti ültetőtartó vízálló, hosszú élettartamú rattanból készült, így tökéletes kiegészítője a kültéri életnek. A szorosan szőtt szerkezet sima felületet hoz létre és kiváló stabilitást garantál. A cserepekbe különféle zöld növényeket és virágokat ültethet.

Ár idején felülvizsgálat: 32 761 Ft