Kerti világítás

LED karácsonyi gömb lánc csillagokkal

Aki szereti a karácsonyt, az szeretné szépen feldíszíteni otthonát, és a béke és a nyugalom összetéveszthetetlen hangulatát varázsolni. Ha ezekkel az egyedi LED-lámpákkal feldobod, akkor mindenkit megörvendeztetsz, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ár idején felülvizsgálat: 2 889 Ft

Színes LED világítás – hulló hó

A kül- és beltéri fénydekoráció nemcsak a karácsonyi ünnepek alatt remek kiegészítő. Használhatja például ünnepségek alkalmával, pavilonokban, télikertekben vagy háza napellenzős díszeként. A világítás a hulló fény vagy az eső hatását szimulálja. A 6 órás időzítővel Ön döntheti el, hogy mikor induljon el a világítás és mikor kapcsoljon ki újra.

Ár idején felülvizsgálat: 15 590 Ft

Karácsonyi LED lánc 10 méter egész éves használatra

Hogyan díszíthetjük szépen és ízlésesen a külsőt? Hogyan világítsuk meg szépen a kültéri teret? Nincs is jobb a praktikus és gazdaságos LED-es világításnál. Ebben az esetben az egyediséget fokozza, hogy karácsonyi világításként és egész évben is használható. Ez pedig a kialakításnak köszönhető.

Ár idején felülvizsgálat: 6 090 Ft

Színes fénylánc karácsonyfa klasszikus izzókhoz

Tradicionális, kézzel készített üveg izzók FELICIA Csehországban. A lánc 16 izzót tartalmaz, tápellátás 14V/0,1A. A lánc teljes hossza 10 m, a tápkábel 3 m hosszú. Az egyes izzók között 60 cm van. A lánc közepes méretű fákhoz alkalmas. Az egyes izzók klipszekkel vannak a fához rögzítve, az átlagos izzó mérete 5,57 x 1,52 cm (hossz x átmérő).

Ár idején felülvizsgálat: 11 601 Ft

Távirányítóval ellátott felfüggesztett fűtőberendezés

Gyönyörű, hangulatos és meleg légkört teremt. Nagyon praktikus kiegészítője a külsőnek. A formatervezés szempontjából is kiemelkedik. Megszépíti a kültéri teret, és ami a legfontosabb, lehetővé teszi, hogy még a hidegebb napokon is kiüljön a szabadba. A praktikus, hatékony, távirányítóval felszerelt hősugárzó nem csak a kertben remek választás.

Ár idején felülvizsgálat: 36 736 Ft

Karácsonyi fénylánc ablakcsillagokhoz elemmel

LED lánc mikulásvirágokból, ideális ablak vagy ablakpárkány díszítésére.

Ár idején felülvizsgálat: 973 Ft

Karácsonyi LED-es fénylánc esővízesés

A diLED karácsonyi világítási rendszer egyedülálló, köszönhetően a csatlakozási és hosszabbítási lehetőségek sokaságának. A teljes kínálatból választhat, és a láncokat összekapcsolhatja egymással. A diLED rendszer minősége már közel áll a professzionális világításhoz. A LED izzók átlagos élettartama körülbelül 50 000 óra fényt ad.

Ár idején felülvizsgálat: 5 568 Ft

Karácsonyi fényes eső távirányítóval

A 400 LED-del és meleg fehér fénnyel rendelkező esőfény a kedvenc karácsonyi kiegészítője lesz. Teremtsen igazi karácsonyi varázslatot otthonában ezzel a világítással. A lánc világítási hossza 10 méter + 5 méter tápkábel, és kül- és beltéren egyaránt használható.

Ár idején felülvizsgálat: 14 365 Ft

Design polirattan LED lámpa

Nincs is jobb, mint a praktikus kiegészítők, amelyek mégis gyönyörű dizájnnal tűnnek ki. És ez a LED-es kerti lámpa határozottan ezek közé tartozik. Nem hiányozhat a kertből. Tökéletes szolgálatot tesz teraszán vagy erkélyén is.

Ár idején felülvizsgálat: 17 754 Ft

Karácsonyi LED lánc 10 m 100 LED – 3 db-os akciós készlet

Az igazi karácsonyi hangulat akkor kezdődik, amikor besötétedik, és a varázslatos tematikus fények kint vagy a lakásban kigyulladnak. Idén se mondjon le róla, és díszítse fel házát vagy kertjét az adventi időszakra és a közelgő ünnepekre

Ár idején felülvizsgálat: 8 988 Ft

LED-es fényhálózat egész éves használatra

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. Gyönyörű kerti dekoráció egész évben használható. Növelje a kültéri tereket. Romantikus hangulatot teremt. Kültéri világítás, amely bármilyen kertben, de a teraszon vagy az erkélyen is használható. Világítsa meg és hosszabbítsa meg a szabadtéri ülőhelyeket és a pihenést.

Ár idején felülvizsgálat: 5 532 Ft

LED fényfüggöny egész évben használható

A diLED világítási rendszer egyedülálló, köszönhetően a csatlakozási és hosszabbítási lehetőségek sokaságának. A diLED rendszer minőségben már közel áll a professzionális világításhoz. A LED-izzók átlagos élettartama körülbelül 50 000 óra világítási idő.

Ár idején felülvizsgálat: 10 788 Ft

Napelemes fénylánc a járdák szélén

Napelemes LED-világítás ideális az ösvényszélekre vagy virágágyásokra… A gyönyörű napelemes világítás alkalmas a kültéri területek megvilágítására, például egy bokor a kertben vagy egy korlát az erkélyen. A napelemes áramellátásnak köszönhetően nem kell aggódnia a konnektorba való csatlakoztatás miatt

Ár idején felülvizsgálat: 4 341 Ft

Polarlite kültéri fényfüggöny fényhatásokkal

Fényesítse fel kültéri terét érzéki fényekkel. A meleg és hideg fények közös játéka 8 különböző fényhatással.

Ár idején felülvizsgálat: 11 166 Ft

Karácsonyi LED fény jégcsapok

Karácsonyi díszkivilágítás – jégcsapok – 60 LED hideg fehér. 60 jégcsap, 60 LED, ez egy jó adag karácsonyi fény. És amikor még mindig a jégcsapok szolgálatában állnak, azonnal ünnepi téli hangulatot árasztanak. Kívül és belül is világítanak, díszítik az ablakokat, erkélyeket, ajtókat és mindent, amit csak el tudsz képzelni.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

DiLED karácsonyi fénylánc – 100 LED

A tökéletes világításnak köszönhetően idén igazán fényes és tökéletes karácsonyra vágyik? Akkor mindenképpen ki kell próbálnia ezt a diLED fényláncot. Hogy fogalmad sincs, miről beszélünk? A karácsonyi világítás hihetetlenül változatos, szórakoztató, hihetetlenül praktikus és sok szempontból kényelmes a diLED rendszernek köszönhetően

Ár idején felülvizsgálat: 2 889 Ft

Akasztós/hordozható napelemes LED lámpa

Nincs is jobb, mint a praktikus, funkcionális kiegészítők, amelyek nem csak hatékonyan szépítik a külsőt. Ezt a napelemes lámpát nemcsak a kertben fogja értékelni. Kiemelkedik dizájnjával és sokoldalú felhasználhatóságával.

Ár idején felülvizsgálat: 10 730 Ft

Világító karácsonyi függöny francia ablakhoz

A világító ablakfüggöny csodálatos hangulatot teremt a szobában. A függöny vékony ezüst drótokból áll, amelyeken mini LED-ek világítanak kellemes sárga fényben. A tökéletes hatás érdekében a LED-ek közé 10% fehér fényű LED-ek kerülnek. A medál 8 állítható üzemmóddal rendelkezik, így minden tartozékhoz más-más módot választhat.

Ár idején felülvizsgálat: 6 519 Ft

LED fénykábel – 480 dióda

Növelje kertjét, erkélyét vagy teraszát. Kényeztesse magát ezzel a praktikus, hatékony dekorációval, gyönyörű világítás formájában. Egész évben használható. Megszépíti a kültéri környezetét, és nem csak a szabadtéri ülőhelyeket bővíti.

Ár idején felülvizsgálat: 18 990 Ft

Színes LED világító lánc 20 m meghajtóval

A fénylánc alkalmas beltéri és kültéri használatra – mind az ablakon vagy az előszobán, mind a házon vagy a fán. A világítás nem kizárólag a karácsonyi szezonban használható, hanem a nyári hónapokban is megvilágíthatja vele sátrát vagy kertjét.

Ár idején felülvizsgálat: 7 961 Ft

Kültéri karácsonyi LED hópehely projektor

A LED-projektorok az elmúlt néhány szezon slágerének számítanak a karácsonyi világításban. Tökéletes karácsonyi dekorációt alkotnak kellemes hatásokkal, és eltörlik a bonyolult izzók beszerelését.

Ár idején felülvizsgálat: 9 917 Ft

Karácsonyi rénszarvas szánnal a kertbe

Készülj fel a karácsonyra jó előre, és szerezd be az ízléses karácsonyi dekorációkat most, amíg nem túlárazott és nem drága! A kivilágított karácsonyi rénszarvas szánnal egy eredeti dekoráció, amely a kertben, a teraszon vagy közvetlenül a karácsonyfa mellett is elhelyezhető. Mosolyt csal minden szeretted arcára.

Ár idején felülvizsgálat: 23 357 Ft

Kültéri LED fénykábel – 480 dióda

Vízálló kültéri világítás kábellel és dugóval szállítva, hogy télen-nyáron feldobja otthonát. A világítás azonnal használható. Ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt. Használhatja például kertje, erkélye, háza, kerti sátra díszítésére, vagy Las Vegas-i hangulatot varázsolhat belőle, és játszhat pókerzsetonjainkkal

Ár idején felülvizsgálat: 16 350 Ft

Kültéri LED fénylánc – eső 15 méter, amely 600 LED-et tartalmaz

Hogyan teheti még szebbé kültéri tereit? A modern LED-es kültéri világítás hatékony megoldás. Egyedi kialakításban, amely egész évben használható. Nemcsak a fények gyönyörű hangulatát teremti meg a kertben vagy a teraszon. Karácsonyi világításként is használható.

Ár idején felülvizsgálat: 19 297 Ft

1 2