Kerti világítás

Karácsonyi fénylánc ablakcsillagokhoz elemmel

LED lánc mikulásvirágokból, ideális ablak vagy ablakpárkány díszítésére.

Ár idején felülvizsgálat: 973 Ft

Karácsonyi LED lánc 10 m 100 LED – 3 db-os akciós készlet

Az igazi karácsonyi hangulat akkor kezdődik, amikor besötétedik, és a varázslatos tematikus fények kint vagy a lakásban kigyulladnak. Idén se mondjon le róla, és díszítse fel házát vagy kertjét az adventi időszakra és a közelgő ünnepekre

Ár idején felülvizsgálat: 8 988 Ft

LED-es fényhálózat egész éves használatra

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. Gyönyörű kerti dekoráció egész évben használható. Növelje a kültéri tereket. Romantikus hangulatot teremt. Kültéri világítás, amely bármilyen kertben, de a teraszon vagy az erkélyen is használható. Világítsa meg és hosszabbítsa meg a szabadtéri ülőhelyeket és a pihenést.

Ár idején felülvizsgálat: 5 532 Ft

Napelemes fénylánc a járdák szélén

Napelemes LED-világítás ideális az ösvényszélekre vagy virágágyásokra… A gyönyörű napelemes világítás alkalmas a kültéri területek megvilágítására, például egy bokor a kertben vagy egy korlát az erkélyen. A napelemes áramellátásnak köszönhetően nem kell aggódnia a konnektorba való csatlakoztatás miatt

Ár idején felülvizsgálat: 4 341 Ft

Karácsonyi LED fény jégcsapok

Karácsonyi díszkivilágítás – jégcsapok – 60 LED hideg fehér. 60 jégcsap, 60 LED, ez egy jó adag karácsonyi fény. És amikor még mindig a jégcsapok szolgálatában állnak, azonnal ünnepi téli hangulatot árasztanak. Kívül és belül is világítanak, díszítik az ablakokat, erkélyeket, ajtókat és mindent, amit csak el tudsz képzelni.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Világító karácsonyi függöny francia ablakhoz

A világító ablakfüggöny csodálatos hangulatot teremt a szobában. A függöny vékony ezüst drótokból áll, amelyeken mini LED-ek világítanak kellemes sárga fényben. A tökéletes hatás érdekében a LED-ek közé 10% fehér fényű LED-ek kerülnek. A medál 8 állítható üzemmóddal rendelkezik, így minden tartozékhoz más-más módot választhat.

Ár idején felülvizsgálat: 6 519 Ft

LED fénykábel – 480 dióda

Növelje kertjét, erkélyét vagy teraszát. Kényeztesse magát ezzel a praktikus, hatékony dekorációval, gyönyörű világítás formájában. Egész évben használható. Megszépíti a kültéri környezetét, és nem csak a szabadtéri ülőhelyeket bővíti.

Ár idején felülvizsgálat: 18 990 Ft

Színes LED világító lánc 20 m meghajtóval

A fénylánc alkalmas beltéri és kültéri használatra – mind az ablakon vagy az előszobán, mind a házon vagy a fán. A világítás nem kizárólag a karácsonyi szezonban használható, hanem a nyári hónapokban is megvilágíthatja vele sátrát vagy kertjét.

Ár idején felülvizsgálat: 7 961 Ft

Kültéri karácsonyi LED hópehely projektor

A LED-projektorok az elmúlt néhány szezon slágerének számítanak a karácsonyi világításban. Tökéletes karácsonyi dekorációt alkotnak kellemes hatásokkal, és eltörlik a bonyolult izzók beszerelését.

Ár idején felülvizsgálat: 9 917 Ft

Karácsonyi rénszarvas szánnal a kertbe

Készülj fel a karácsonyra jó előre, és szerezd be az ízléses karácsonyi dekorációkat most, amíg nem túlárazott és nem drága! A kivilágított karácsonyi rénszarvas szánnal egy eredeti dekoráció, amely a kertben, a teraszon vagy közvetlenül a karácsonyfa mellett is elhelyezhető. Mosolyt csal minden szeretted arcára.

Ár idején felülvizsgálat: 23 357 Ft

Kültéri LED fénylánc – eső 15 méter, amely 600 LED-et tartalmaz

Hogyan teheti még szebbé kültéri tereit? A modern LED-es kültéri világítás hatékony megoldás. Egyedi kialakításban, amely egész évben használható. Nemcsak a fények gyönyörű hangulatát teremti meg a kertben vagy a teraszon. Karácsonyi világításként is használható.

Ár idején felülvizsgálat: 19 297 Ft

Programozható lila kültéri karácsonyi csillogó lánc 8m 192 LED

A karácsony a fényekről, a fényekről és egyszerűen arról szól, hogy fénydíszekkel világítsuk meg otthonunkat, kertünket, teraszunkat stb. A karácsonyi lánc pedig szerves világítási elem. El sem tudod képzelni a karácsonyt nélküle, az idei karácsonyt is beleértve. Itt az ideje, hogy egy lenyűgöző dizájnú fényláncot szerezzen be.

Ár idején felülvizsgálat: 10 680 Ft

Dekoratív kerti fali lámpa

ACA Lighting kerti fali fali lámpa PLGP1B.

Ár idején felülvizsgálat: 4 008 Ft

Fényfüggöny 100 LED meleg fehér fényt kibocsátó LED-ek

Egyedi világítás, amely karácsonykor és egész évben egyaránt használható, például kerti és otthoni partikra vagy egy esküvői ünnepség romantikus dekorációjaként, ez a fényfüggöny. Biztonságos kültéri használatra, így bátran ellenáll a nyári és téli időjárás viszontagságainak.

Ár idején felülvizsgálat: 10 181 Ft

Kültéri dekoratív karácsonyi világítási lánc 5m

Kültéri dekoráció a jó hangulatért hideg fehér fénnyel. Az 50 fehér LED-es lámpával ellátott fénylánc 5 m hosszú + 5 m tápkábel. Ez a világítás univerzálisan használható, azaz nemcsak karácsonyi dekorációként, hanem kerti partik és partik díszeként is. A fénylánc kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 2 427 Ft

Karácsonyi dekoratív jégcsapok – 40 LED

A megfelelő karácsony nem nélkülözheti a megfelelő díszítést. Nehéz elképzelni egy dísztelen külsőt, legyen szó akár kerti erkélyről vagy teraszról. Élvezze a karácsonyi hangulat varázsát ezzel a gyönyörű jégcsap világítással.

Ár idején felülvizsgálat: 5 645 Ft

Kerti napelemes lámpák gömb alakú

Gömb alakú napelemes lámpák 8 darabos, praktikus csomagban. A napelemes LED-lámpa egy AAA elemmel van felszerelve, amely napfényben a napsugárzás által töltődik, és automatikusan bekapcsol, amikor besötétedik. A fény színe változik, ezért a lámpa tökéletes dekoratív világítás kertek, teraszok, sétányok, feljárók stb. számára.

Ár idején felülvizsgálat: 32 719 Ft

Láncos kerítés napelemes világítással

Nincs jobb, mint a dekoratív kerti elemek, amelyek praktikusság és funkció szempontjából is kiemelkednek. Hogyan lehet feldobni a külsőt? Hogyan bővíthetjük a szabadtéri ülőhelyet? Hogyan lehet úgy eljutni a bejáratig, hogy nem kell aggódni, hogy megbotlik valamiben és eltörik a lábad? A megoldás ez a lenyűgöző kerti kiegészítő.

Ár idején felülvizsgálat: 13163 Ft

Karácsonyi LED dekoráció – hópehely

Ablakra, ajtóra, teraszra vagy kertbe – ez a hópehely a megfelelő dekoráció lesz otthonodban. A hópehely átmérője 30 cm, így szépen látható lesz. A LED technológiának köszönhetően nem terheli meg a pénztárcáját, nem bocsát ki hőt, és a LED-ek ütésállóak.

Ár idején felülvizsgálat: 6 588 Ft

Hosszabbítható kék fényű karácsonyi lánc

Az EASY FIX professzionális kültéri fényláncok speciális LED-formát használnak, amely maximalizálja a fényszórást a térben. Ugyanakkor a LED-ek színtartóak, nagy fényerővel és hosszú élettartammal rendelkeznek. Biztos lehet benne, hogy a világítás mindig ugyanolyan színű lesz, ha évről évre bővíti.

Ár idején felülvizsgálat: 3 828 Ft

Színes fénylánc karácsonyfa klasszikus izzókhoz

Tradicionális, kézzel készített üveg izzók FELICIA Csehországban. A lánc 16 izzót tartalmaz, tápellátás 14V/0,1A. A lánc teljes hossza 10 m, a tápkábel 3 m hosszú. Az egyes izzók között 60 cm van. A lánc közepes méretű fákhoz alkalmas. Az egyes izzók klipszekkel vannak a fához rögzítve, az átlagos izzó mérete 5,57 x 1,52 cm (hossz x átmérő).

Ár idején felülvizsgálat: 11601 Ft

DiLED karácsonyi fénylánc – 100 LED

A tökéletes világításnak köszönhetően idén igazán fényes és tökéletes karácsonyra vágyik? Akkor mindenképpen ki kell próbálnia ezt a diLED fényláncot. Hogy fogalmad sincs, miről beszélünk? A karácsonyi világítás hihetetlenül változatos, szórakoztató, hihetetlenül praktikus és sok szempontból kényelmes a diLED rendszernek köszönhetően

Ár idején felülvizsgálat: 2889 Ft

Polarlite kültéri fényfüggöny fényhatásokkal

Fényesítse fel kültéri terét érzéki fényekkel. A meleg és hideg fények közös játéka 8 különböző fényhatással.

Ár idején felülvizsgálat: 11166 Ft

Akasztós/hordozható napelemes LED lámpa

Nincs is jobb, mint a praktikus, funkcionális kiegészítők, amelyek nem csak hatékonyan szépítik a külsőt. Ezt a napelemes lámpát nemcsak a kertben fogja értékelni. Kiemelkedik dizájnjával és sokoldalú felhasználhatóságával.

Ár idején felülvizsgálat: 10730 Ft

1 2