Szórakozás a kertben

Gyermek hinta MINI Baumax

Móka, amit minden gyerek szeret. Számos pozitív aspektusa van. A legfontosabb, hogy a gyermek jól érezze magát, nagyon jól érezze magát, és mindezt a szabadban, a levegőn tegye. Egy gyönyörű hinta, amely garantáltan boldoggá teszi gyermekét.

Ár idején felülvizsgálat: 38 998 Ft

Színes fa gyermek homokozó baldachinnal

A gyermek homokozó baldachinnal fenyőfából készült, vidám színösszeállításban. A tető vízálló anyagból készült, és árnyékként is szolgál a nap elől.

Ár idején felülvizsgálat: 25 091 Ft

Kerti szett tömör fából, természetes dekorációban

Masszív fából készült kerti bútorok kedvező áron! Szerezzen be egy 32 mm vastag fenyőből készült, egy asztalból és két padból álló készletet, amely hat személy kényelmes elhelyezésére alkalmas. A London 1+2 fenyőfa szettben egy stílusos étkezőasztalt és két padot talál. A padok hat embernek biztosítanak ülőhelyet.

Ár idején felülvizsgálat: 405 815 Ft

6 személyes rattan étkezőgarnitúra

Asztal kényelmesen a kertben. Szerezze be a Sierra rattan bútorszettet 6 személyre. Az időtlen antracit szín bárhová illik, és a párnákat ingyen kapja.

Ár idején felülvizsgálat: 704 561 Ft

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Játszótér csúszdával Marimex Play

Nincs jobb, mint a szabadban, a friss levegőn lenni. Ez kétszeresen igaz a gyermekekre. Hogyan lehet a gyerekeket hosszabb ideig és nem csak néhány percig hatékonyan szórakoztatni? Kétségbeesetten keresi, mit tegyen, hogy gyermeke kiadja magából az energiát? Hálás leszel, hogy megszerezted ezt a játszóteret. Számos előnnyel jár

Ár idején felülvizsgálat: 362 855 Ft

LED-es fényhálózat egész éves használatra

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. Gyönyörű kerti dekoráció egész évben használható. Növelje a kültéri tereket. Romantikus hangulatot teremt. Kültéri világítás, amely bármilyen kertben, de a teraszon vagy az erkélyen is használható. Világítsa meg és hosszabbítsa meg a szabadtéri ülőhelyeket és a pihenést.

Ár idején felülvizsgálat: 5 532 Ft

4-utas aljzatelosztó

Nem kell egy ügyes segítő a kertben? Még nincs kerti aljzata? Akkor itt az ideje, hogy ezt orvosolja ezzel a kerti aljzattal, amely mind hatásában, mind szép kialakításában kiemelkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 27 990 Ft

Hawaii napelemes kültéri zuhany 38 literes tartállyal

Keresed a forró vizet a nyári öblítéshez? Bemutatjuk a Hawaii Solar Shower 38 literes tartállyal, amely lehetővé teszi, hogy a hideg vizet ingyenesen meleg vízzé alakítsa. Ráadásul a fekete univerzális kialakításnak köszönhetően a zuhany tökéletesen illeszkedik a kültéri környezetbe.

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Kerti medence 2×4 m szűréssel és lépcsővel

Mit fogsz biztosan értékelni a kertedben? Hogyan élvezhetjük a legjobb felfrissülést az egyre melegebb napokon? Hogyan lehet szórakoztatni a gyerekeket? A megoldás egy kerti medence beszerzése. Itt praktikus kivitelben, szűréssel és lépcsőkkel.

Ár idején felülvizsgálat: 145 055 Ft

Mini homokozó kék kagyló alakban

Változnak az idők. Más idők járnak. Ami azonban változatlan marad, az a gyerekek szórakoztatása, a süteménykészítés és a homokvárépítés. Itt jön a képbe a gyönyörű és nagyon praktikus homokozó. Szórakozás nem csak a kicsiknek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 262 Ft

Téglalap alakú kerti napernyő

Egy értékes kiegészítője bármely belső térnek. Bárhol használható a kertben, valamint a teraszon vagy a nagyobb erkélyen. Nincs is jobb, mint a praktikus, funkcionális kiegészítők, amelyek dizájnjukkal is lenyűgöznek. Ez a kerti napernyő határozottan ezek közé tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 29 590 Ft

Fóliadoboz oldalsó ablakokkal, fehér színben

Új fóliadoboz vásárlásán gondolkodik? De nem akarod a klasszikus zöldet? Akkor érdekelni fogja ennek a modellnek a kialakítása. Bármilyen külsőhöz alkalmas. Több okból is értékelni fogja. Élvezze a saját termesztését és betakarítását.

Ár idején felülvizsgálat: 38 783 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Kerti ollós összecsukható sátor 3×3 m

Hogyan élvezze a kerti partit anélkül, hogy az időjárás befolyásolná? Szeretne időjárástól függetlenül összejövetelt szervezni a barátaival? Szeretné kellemesebbé tenni gyermekei nyári vakációját? Akkor értékelni fogja a kerti sátor vásárlását. Itt egy gyönyörű álcázott kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 161 490 Ft

Praktikus dekoratív kiegészítő doboz formájában

Hogyan javítsuk a külsőnket? Hogyan lehet újjáéleszteni és vonzóbbá tenni? Előnye, hogy bárhol elhelyezhető a szabadban, akár a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Virágos stílusú magaságyás, amely nem kerüli el senki figyelmét. Kertjének varázsát fokozza.

Ár idején felülvizsgálat: 18 225 Ft

LED fénykábel – 480 dióda

Növelje kertjét, erkélyét vagy teraszát. Kényeztesse magát ezzel a praktikus, hatékony dekorációval, gyönyörű világítás formájában. Egész évben használható. Megszépíti a kültéri környezetét, és nem csak a szabadtéri ülőhelyeket bővíti.

Ár idején felülvizsgálat: 18 990 Ft

Kerti játszóház Marimex

Boldoggá teheti gyermekeit ennek a gyönyörű háznak a megvásárlásával. Olyan szórakozást biztosít a gyerekeknek, amely nem fog elfáradni. Ugyanakkor kint lesznek a levegőn.

Ár idején felülvizsgálat: 57 935 Ft

Emelt, négyzet alakú ágy modern kivitelben

A Highgrow Deluxe magaságyás a 100 x 76 x 100 cm-es méreteivel (Sz x H x D) bőséges helyet kínál a virágok és kerti növények, valamint a saját termesztésű fűszernövények és zöldségek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 94 302 Ft

Praktikus komposztáló ECO 320L

A 320LECO komposztáló speciális formája biztosítja a levegő keringését és felgyorsítja a bomlási folyamatot. A komposztáló kialakítása megakadályozza a jellegzetes szagok kialakulását. A zárható műanyag alkatrészek megkönnyítik a szerszámok nélküli, egyszerű összeszerelést. A kivehető alsó ajtó lehetővé teszi az érett komposzt könnyű eltávolítását.

Ár idején felülvizsgálat: 10 583 Ft

Magas ültető rattan kivitelben

Hogyan teheti még kellemesebbé otthonát nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is? Mi nélkül nincs teljes otthon? Igen, a növények vagy a növényvilág minden otthonba bájt visz, nem csak a növényzet tekintetében, hanem a színek tekintetében is gyönyörködtetőek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 953 Ft

Etető/etető kis madarak számára

A kerti kiegészítőknél nincs is jobb, hogy ne csak a külsőt szépítsük. Hívja meg az állatvilág egy képviselőjét a kertjébe. Ezzel a gyönyörű dekorációval nem csak a kültéri teret dobja fel, hanem jótékonyan hat a kis tollas élőlényekre is. Nem csak a forró nyári napokon kell gondolni a madarakra, és biztosítani számukra a vizet.

Ár idején felülvizsgálat: 5 518 Ft

Fából készült emelt ágy lábakon

A fából készült magaságyás tökéletes választás a lelkes kertészek számára, akik további virágokkal és más növényekkel szeretnék feldobni kertjüket. Az ültetvény tömör és stabil impregnált faanyagból készült. Ezért tartós, időjárásálló és kültéri használatra alkalmas. Visszafogott, rusztikus kialakítása és masszív szerkezete természetes bájt kölcsönöz kertjének.

Ár idején felülvizsgálat: 58 240 Ft

Bestway 2,44 x 0,51m kerti gyermekmedence előtetővel

A medence kapacitása 90%-os töltöttség mellett 1688 l. Medence szerkezettel és előtetővel. A lombkorona beépített zuhanyzóval rendelkezik, amelyhez kerti tömlő csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 34 122 Ft

1 2 3