Szórakozás a kertben

Fóliasátor praktikus polcokkal

A polcos fóliás ültetőt átlátszó zöld PVC-fóliával borítottuk, amely nagyon jól átengedi a fényt a növények és virágok számára. A polytunnel emellett szakadásálló és gyakorlatilag törhetetlen, így nagyszerű alternatívája a hagyományos üvegházaknak.

Ár idején felülvizsgálat: 41 625 Ft

Kerti ház méretekkel 178×178 cm

A kerti ház nemcsak szép, hanem praktikus kiegészítője is a kertnek, pihenésre, de kerti szerszámok tárolására is használható. A kerti ház kiváló minőségű fából készült.

Ár idején felülvizsgálat: 238 725 Ft

Tömörfa játszótér színes csúszdával

Hogyan biztosítsunk a gyerekeknek olyan szórakozást, ami nem válik unalmassá? Hogyan lehet a gyerekeket kimozdítani és hosszabb ideig szórakoztatni? Hogyan biztosítson szabadtéri tevékenységeket gyermeke számára? A kézenfekvő megoldás és a maximális siker garanciája ennek a játszótérnek a megvásárlása.

Ár idején felülvizsgálat: 511 493 Ft

Kerti doboz tartós polirattanból készült

A Dekorhome 118x25x50 cm-es polirattan kerti láda vízálló polirattanból készült. A szorosan szőtt szerkezet sima felületet hoz létre és kiváló stabilitást garantál. Belsejében öt tárolóedény/ültetvény található a termék élettartamának meghosszabbítása érdekében. Sokféle zöld növényt és virágot ültethetsz bele.

Ár idején felülvizsgálat: 30 101 Ft

Alumínium pergola 400×300 cm

Egy alumínium kerti pergola, amely kellemes pihenőhelyet kínál az egyre gyakoribbá váló forró nyári napokon. A tető több tucat forgatható lécből áll, és megvédi Önt a zord időjárástól. A lamellák kézzel 0 és 90o közötti szögben elforgathatók. Egy kis kézi kurbli vezérli a tetőszerkezetet, és a kurbli elforgatásával biztosítja a lécek szinkronizált forgását

Ár idején felülvizsgálat: 958 538 Ft

Hatszögletű fa gyermek homokozó

Hogyan szórakoztassuk a gyermeket a szabadban? És nem csak ez? Vicces, hogy ez egy biztos fogadás. Ki ne szeretne homokbábokat és más érdekes dolgokat készíteni homokból. A homokban való játék nem csak a kicsik és a nagyobbak számára egyaránt hatékony időtöltés.

Ár idején felülvizsgálat: 12 327 Ft

Távirányítóval ellátott felfüggesztett fűtőberendezés

Gyönyörű, hangulatos és meleg légkört teremt. Nagyon praktikus kiegészítője a külsőnek. A formatervezés szempontjából is kiemelkedik. Megszépíti a kültéri teret, és ami a legfontosabb, lehetővé teszi, hogy még a hidegebb napokon is kiüljön a szabadba. A praktikus, hatékony, távirányítóval felszerelt hősugárzó nem csak a kertben remek választás.

Ár idején felülvizsgálat: 36 736 Ft

Napelemes zuhany Alu 40 l térfogattal

A 40 l-es Alu Solar zuhanyzó fekete színben egy nagyon praktikus elem minden külső térben. A napelemes zuhanyzóval kellemesen meleg vizet kap, környezetbarát módon és ingyenesen. A szolárzuhanyt csak hideg vízzel töltik fel egy tartályban, amely elnyeli a nap energiáját, és 50 °C-ra melegíti fel a vizet.

Ár idején felülvizsgálat: 40 801 Ft

Kétszintes modern emelt ágy

A JUWEL TIMBER ERGOLINE kétszintes magaságyás meghosszabbítja a kerti szezont. Az ágy két réteg műanyag “kőből” készült falból áll. Minden szint 12 “kőből” áll. Lehetőség van 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE különböző összeállítási változatokba történő összeállítására. A JUWEL TIMBER ERGOLINE nem rendelkezik tömör aljjal.

Ár idején felülvizsgálat: 99 898 Ft

Emelt ágy faanyagutánzatból

Szereted a kertészkedést? Tegye még élvezetesebbé ezt a hobbit. Hogyan és mivel? Ez az emelt, összecsukható ágy értékes eszköz és praktikus segítő. Sokkal könnyebbé teszi a termesztést, és igény szerint akár mozgatható is. Tartósságával is kitűnik. Állandó segítőt kap.

Ár idején felülvizsgálat: 10 491 Ft

Gyermek hinta MINI Baumax

Móka, amit minden gyerek szeret. Számos pozitív aspektusa van. A legfontosabb, hogy a gyermek jól érezze magát, nagyon jól érezze magát, és mindezt a szabadban, a levegőn tegye. Egy gyönyörű hinta, amely garantáltan boldoggá teszi gyermekét.

Ár idején felülvizsgálat: 38 998 Ft

Gyermekjátszótér lucfenyőből készült csúszdával

A Lotti játszóház vagy játéktorony rengeteg játéklehetőséget biztosít a gyerekeknek. Mindent kínál, hogy a gyerekek kiélhessék minden játékfantáziájukat. Mint minden játéktornyunkhoz, a Lotti modellhez is csak a legjobb természetes lucfenyőfát használjuk. Az oszlopok 68 x 68 mm-esek, ami nagy stabilitást és tartósságot biztosít

Ár idején felülvizsgálat: 273 734 Ft

Fémtartó a kúszónövényekhez

A virágok minden otthont hangulatosabbá tesznek. Nehéz elképzelni a mindennapi életet nélkülük. Ezeknek is megvannak a maguk előnyei. A kúszónövényeknek minden bizonnyal összetéveszthetetlen varázsa van. A látványuk mindenkinek tetszik. A maguk módján szinte különlegesek.

Ár idején felülvizsgálat: 1 598 Ft

Kerti pergola 3×6 m-es mérettel

A Blumfeldt Pantheon pergola a pihenés templomává varázsolja teraszát vagy kerti ülőhelyét. A Blumfeldt Pantheon pergola segítségével teraszát vagy kerti ülőhelyét világos pihenőterületté alakíthatja. A teljes készlet mindent tartalmaz, hogy egy 3×6 m-es területet minimális erőfeszítéssel nyári árnyékos hellyé alakítson.

Ár idején felülvizsgálat: 284 048 Ft

Dallas hordozható kerti tűzkosár

Tisztítsd meg a fejed odakint. Élvezze a barátaival és a családjával való üldögélést a kertben vagy a teraszon még a hidegebb napokon is. Hosszabbítsa meg a nyári estéket a szabadban. Engedje át magát a kényelmes pihenésnek ennek a praktikus hordozható tűzrakóhely megvásárlásával.

Ár idején felülvizsgálat: 30 101 Ft

Színes fa gyermek homokozó baldachinnal

A gyermek homokozó baldachinnal fenyőfából készült, vidám színösszeállításban. A tető vízálló anyagból készült, és árnyékként is szolgál a nap elől.

Ár idején felülvizsgálat: 25 091 Ft

Kerti szett tömör fából, természetes dekorációban

Masszív fából készült kerti bútorok kedvező áron! Szerezzen be egy 32 mm vastag fenyőből készült, egy asztalból és két padból álló készletet, amely hat személy kényelmes elhelyezésére alkalmas. A London 1+2 fenyőfa szettben egy stílusos étkezőasztalt és két padot talál. A padok hat embernek biztosítanak ülőhelyet.

Ár idején felülvizsgálat: 405 815 Ft

6 személyes rattan étkezőgarnitúra

Asztal kényelmesen a kertben. Szerezze be a Sierra rattan bútorszettet 6 személyre. Az időtlen antracit szín bárhová illik, és a párnákat ingyen kapja.

Ár idején felülvizsgálat: 704 561 Ft

Fém emelt ágy a kertben és az erkélyen

Ez egy hatékony kiegészítője a külsőnek. Élénkíti a kertet, de az erkélyt vagy a teraszt is. Sokoldalúan használható. Kíméli a hátat és az ízületeket. Lehetővé teszi, hogy élvezze saját gyógynövényei, zöldségei vagy növényei termesztését. Egy magas ágy, amelyet mindenki értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 41 498 Ft

Catania hordozható kandalló nagy grillel

Nincs jobb, mint a szabadban töltött idő meghosszabbítása. Mit szólnál valami jó kis grillezéshez? Erre kiválóan alkalmas ez a kültéri tűzrakóhely.

Ár idején felülvizsgálat: 60 590 Ft

Kerti üvegház 6×3 m

Az ESTRAGON 6 x 3 m-es íves polikarbonát üvegház csőszerkezetének (acél) köszönhetően nagy szél- és hóállóságot biztosít. Az üvegház 6 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva

Ár idején felülvizsgálat: 348 335 Ft

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Játszótér csúszdával Play

Nincs jobb, mint a szabadban, a friss levegőn lenni. Ez kétszeresen igaz a gyermekekre. Hogyan lehet a gyerekeket hosszabb ideig és nem csak néhány percig hatékonyan szórakoztatni? Kétségbeesetten keresi, mit tegyen, hogy gyermeke kiadja magából az energiát? Hálás leszel, hogy megszerezted ezt a játszóteret. Számos előnnyel jár

Ár idején felülvizsgálat: 362 855 Ft

LED-es fényhálózat egész éves használatra

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. Gyönyörű kerti dekoráció egész évben használható. Növelje a kültéri tereket. Romantikus hangulatot teremt. Kültéri világítás, amely bármilyen kertben, de a teraszon vagy az erkélyen is használható. Világítsa meg és hosszabbítsa meg a szabadtéri ülőhelyeket és a pihenést.

Ár idején felülvizsgálat: 5 532 Ft

1 2 3 4