Kerti szerszámok

Szilárd Fiskars minőségi lapát

Azok a segítők, akiket a lakástulajdonosok, és nem csak a lakástulajdonosok, aligha tudnak nélkülözni. Itt egy praktikus segítő, amely számos szakmában is nélkülözhetetlen eszköz. Egy lapát, amellyel nem ásni vagy kincset ásni fogsz a kertben, hanem sok más tevékenységhez használhatod.

Ár idején felülvizsgálat: 7570 Ft

Elektromos fűnyíró FZR 2046-E gyűjtőkosárral

Szépen ápolt gyepet szeretne? És ha lehet, olyan gyepet, amelyet könnyű karbantartani a nyírás szempontjából? Szerezzen be egy nagyszerű segítőt ennek az elektromos fűnyírónak a formájában.

Ár idején felülvizsgálat: 53 246 Ft

Univerzális hosszabbító létra 3×10 lépcsőfokok

A kiváló minőségű alumínium anyagból készült ALVE ENPRO háromrészes univerzális létra könnyű és könnyen kezelhető a könnyű anyaghasználatnak köszönhetően. Kertészek, házak, házikók, nyaralók tulajdonosai számára készült.

Ár idején felülvizsgálat: 94 274 Ft

Tágas fából készült kerti ház 400×500 cm

A 400×500 cm-es kerti ház szélesebb körű felhasználási lehetőségeket kínál. Nyaralóként is használható, és meghosszabbíthatja tartózkodását és pihenését a szabadban. Kerti szerszámok és egyéb tárgyak hatékony tárolására is kiválóan alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 1 323 464 Ft

Minőségi fa kerti gereblye

A fából készült gereblye fafésűvel kiváló minőségű, erős és tartós anyagból készült. Alkalmasak a szokásos kerti munkákhoz, mint például fű, föld gereblyézés, stb.

Ár idején felülvizsgálat: 2 679 Ft

Kerti faház terasszal Agawa 366/516

A modernnél nincs is modernebb és praktikusabb. Ez a fajta kertes ház a kültér megbecsült eleme. Számos felhasználási lehetőséget kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 759 600 Ft

Modern fából készült kerti ház 246×246 cm padlóval

Hogyan tárolja hatékonyan a kerti szerszámokat, bútorokat és egyéb kültéri tárgyakat? Szeretné, hogy a szabadban való tartózkodása kellemesebb és hosszabb legyen, még kissé zord időjárás esetén is? Praktikus megoldás ennek a kerti háznak a megvásárlása. Kiváló minőségben és a használat variálhatóságában.

Ár idején felülvizsgálat: 798 752 Ft

Tágas műanyag ház Duramax APEX padlószerkezettel

A tiszta és rendezett kertnél nincs is jobb. De hogyan bánik az olyan dolgokkal, mint a kerti szerszámok, gépek, kerékpárok? Hogyan lehet a föld feletti úszómedencék megfelelő tárolását biztosítani a tél folyamán? Hogyan tartsunk mindent védve az időjárástól? Ez a praktikus kerti ház megoldást kínál. Minden kertbe alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 290 255 Ft

Fiskars QuikFit nagy lombgereblye

A Fiskars új QuikFit™ termékcsaládja számos előnnyel jár. Egyetlen fogantyú és számos tartozék nagy választéka számos kerti feladathoz. Az új Fiskars cserélhető szerszámrendszer szabadalmaztatott mechanizmussal (FI 20095955 szabadalom), amely lehetővé teszi a cserélhető tartozékok (gereblyék, kultivátorok, kapák, igazítók, …) egyszerű felszerelését

Ár idején felülvizsgálat: 6 924 Ft

Kerti ház tolóajtóval és fészerrel

A fém kerti ház tökéletes megoldás szerszámok, kerti bútorok és felszerelések széles választékának tárolására. A fészer nemcsak a szennyeződésektől és a portól védi a tartalmat, hanem a széltől és a zord időjárástól is.

Ár idején felülvizsgálat: 230 563 Ft

Faház két szobával

A KARIBU MÜHLENTRUP fából készült kerti ház természetes tetővel ideális kerti szerszámok, bútorok, fűnyírók és egyéb kerti eszközök egész éves tárolására. A ház 404 cm széles (elülső oldal az ajtóval) és 217 cm hosszú. A ház két külön bejáratú szobával rendelkezik. Ezt a modellt padlóburkolattal és tetőfedéssel együtt szállítjuk.

Ár idején felülvizsgálat: 951 343 Ft

Gardena szórófej L

A Gardena praktikus szórókerete megkönnyítheti a kerti munkát. A Spreader L alkalmas közepes nagy területekre, ahol műtrágyát vagy más szóróanyagot egyenletesen tud kiszórni. A jól megmunkált termék biztosítja a korrózió- és időjárásállóságot, a könnyű karbantartás vízzel is jelentős előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Kicsi kerti gereblye 6 fogóval

A kapák az egyik leggyakrabban használt és leghasznosabb kis kertészeti eszközök. A virág- és zöldségágyások kényelmes kiegyenlítésére és gereblyézésére, valamint a talaj optimális fellazítására használható. Könnyű és praktikus kialakításuknak köszönhetően jól illeszkednek a kézbe, és könnyen kezelhetők.

Ár idején felülvizsgálat: 1 437 Ft

Kerti ház mahagóni/antracit dekorációban

Az N3 WPC Mahagóni/Antrakit kerti ház az egyedülálló EVOTECH (fa-műanyag) anyagból készült, robusztus szerkezetű, fúrható dupla falakkal. Szilárd kialakítású tetővel, széles kétszárnyú ajtókkal és 150 kg/m2 teherbírású, nagy teherbírású padlóval rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 776 791 Ft

Kerti talicska 75 l Baumax

Lelkes zöldség- és gyümölcstermesztő vagy inkább a kertben piheni ki a szabadnapjait? Bármi legyen is a válasz, egy jó minőségű kerti kerék nem hiányozhat a felszereléséből. A Baumax olyan terméket kínál, amely soha nem megy ki a divatból, és hosszú évekig jó szolgálatot tesz. A hagyományos kerti talicska kiváló minőségű acélból készült, horganyzott kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 18 717 Ft

Szállítás összecsukható stabil kocsi a természetjáráshoz

A nyár arra hívogat, hogy menjünk ki a természetbe, kirándulni, piknikezni, nyaralni. Ha nem szeretsz nehéz csomagokat, hátizsákokat vagy vízi kiegészítőket cipelni, akkor ez a praktikus segítő tökéletes ezekre az alkalmakra – ez az átlátszó, összecsukható trolley minden csomagolási problémát megold.

Ár idején felülvizsgálat: 49 490 Ft

Faház tetővel fedett menedékkel

Aster egy fából készült kerti szerszámos ház – nyeregtetővel fedett, eredeti aszimmetriával. A hosszabb tetőfelület praktikus menedéket teremt, például a fa tárolására és az eső elleni védelemre. A bitumenes kartonnal fedett nyeregtető kiváló védelmet nyújt eső, hó és jégeső ellen.

Ár idején felülvizsgálat: 328 222 Ft

Extol Premium Accu fűnyíró 8895610

A szépen parkosított kert fenntartásához tökéletes felszerelésre is szükség van. Egy nagyszerű segítő, amely biztosan nem fog kárba veszni, ez az Extol Premium Accu fűnyíró. Hálózati kábel nélkül könnyen, gyorsan és kényelmesen nyírhatja a mobil fűnyíróval nehezen elérhető területeket, valamint a kerítések, járdaszegélyek vagy fák és bokrok körüli területeket.

Kerti ház fa-műanyagból kerti szerszámok tárolására

A Keter Oakland nagyszerű megoldás kerti szerszámai és felszerelései tárolására. Ezenkívül más műanyag házaktól eltérően a házakat a saját stílusához igazíthatja, és a ház falait bármilyen festékkel festheti. Fa-műanyagból (WPC) készült, amely a fa és a műanyag legjobb tulajdonságait ötvözi egy egységben.

Ár idején felülvizsgálat: 346 883 Ft

Fém kerti ház tetőablakkal

Hogyan tartsuk rendben a kertet? Hogyan tartsa rendben a telkét anélkül, hogy megbotlana egy gereblyében, lapátban, nyírógépben? Hogyan lehet télen hatékonyan tárolni olyan dolgokat, mint például egy föld feletti felfújható medence?

Ár idején felülvizsgálat: 176 981 Ft

Fém kerti ház barna színben 257x392x181 cm

Hogyan tárolja hatékonyan az összes kerti szerszámot, bútort, berendezést és egyéb kisebb-nagyobb tárgyakat? Hogyan tartsa rendben a kertjét? Hogyan védjük meg a dolgokat az időjárástól, és hogyan őrizzük meg funkcionalitásukat, hosszabbítsuk meg élettartamukat? A kulcs a jó tárolás. És ez a kerti ház ezt biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 219 963 Ft

A praktikus kisebb Baumax elektromos fűnyíró

A REM 3310i elektromos fűnyíró modern kialakításával praktikus és elismert eszköz a gyep jó állapotban tartásához. Megfizethető árával, csendes működésével tűnik ki. Könnyű, így könnyen kezelhető.

Ár idején felülvizsgálat: 25 554 Ft

Nagyméretű kétkerekű kerti talicska 210 literes

A kétkerekű kerti talicska megkönnyíti a munkát és csökkenti a terhek egyik helyről a másikra történő mozgatásával járó erőfeszítéseket, és nélkülözhetetlen segítő, akár a kertben, akár építési talicskaként dolgozik.

Ár idején felülvizsgálat: 38 697 Ft

GÜDE GGW 250 nagyméretű kerti kocsi összecsukható karosszériával

Praktikus húzókocsi, alkalmas széna, fű, kerti hulladék, fa, föld stb. szállítására a ház körül, az udvaron, a kertben stb.

Ár idején felülvizsgálat: 34 120 Ft

1 2