Kerti szerszámok

Tágas műanyag ház Duramax APEX padlószerkezettel

A tiszta és rendezett kertnél nincs is jobb. De hogyan bánik az olyan dolgokkal, mint a kerti szerszámok, gépek, kerékpárok? Hogyan lehet a föld feletti úszómedencék megfelelő tárolását biztosítani a tél folyamán? Hogyan tartsunk mindent védve az időjárástól? Ez a praktikus kerti ház megoldást kínál. Minden kertbe alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 290 255 Ft

Kerti ház tolóajtóval és fészerrel

A fém kerti ház tökéletes megoldás szerszámok, kerti bútorok és felszerelések széles választékának tárolására. A fészer nemcsak a szennyeződésektől és a portól védi a tartalmat, hanem a széltől és a zord időjárástól is.

Ár idején felülvizsgálat: 230 563 Ft

Faház két szobával

A KARIBU MÜHLENTRUP fából készült kerti ház természetes tetővel ideális kerti szerszámok, bútorok, fűnyírók és egyéb kerti eszközök egész éves tárolására. A ház 404 cm széles (elülső oldal az ajtóval) és 217 cm hosszú. A ház két külön bejáratú szobával rendelkezik. Ezt a modellt padlóburkolattal és tetőfedéssel együtt szállítjuk.

Ár idején felülvizsgálat: 951 343 Ft

Gardena szórófej L

A Gardena praktikus szórókerete megkönnyítheti a kerti munkát. A Spreader L alkalmas közepes nagy területekre, ahol műtrágyát vagy más szóróanyagot egyenletesen tud kiszórni. A jól megmunkált termék biztosítja a korrózió- és időjárásállóságot, a könnyű karbantartás vízzel is jelentős előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Kerti talicska 75 l Baumax

Lelkes zöldség- és gyümölcstermesztő vagy inkább a kertben piheni ki a szabadnapjait? Bármi legyen is a válasz, egy jó minőségű kerti kerék nem hiányozhat a felszereléséből. A Baumax olyan terméket kínál, amely soha nem megy ki a divatból, és hosszú évekig jó szolgálatot tesz. A hagyományos kerti talicska kiváló minőségű acélból készült, horganyzott kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 18 717 Ft

Szállítás összecsukható stabil kocsi a természetjáráshoz

A nyár arra hívogat, hogy menjünk ki a természetbe, kirándulni, piknikezni, nyaralni. Ha nem szeretsz nehéz csomagokat, hátizsákokat vagy vízi kiegészítőket cipelni, akkor ez a praktikus segítő tökéletes ezekre az alkalmakra – ez az átlátszó, összecsukható trolley minden csomagolási problémát megold.

Ár idején felülvizsgálat: 49 490 Ft

Faház tetővel fedett menedékkel

Aster egy fából készült kerti szerszámos ház – nyeregtetővel fedett, eredeti aszimmetriával. A hosszabb tetőfelület praktikus menedéket teremt, például a fa tárolására és az eső elleni védelemre. A bitumenes kartonnal fedett nyeregtető kiváló védelmet nyújt eső, hó és jégeső ellen.

Ár idején felülvizsgálat: 328 222 Ft

Extol Premium Accu fűnyíró 8895610

A szépen parkosított kert fenntartásához tökéletes felszerelésre is szükség van. Egy nagyszerű segítő, amely biztosan nem fog kárba veszni, ez az Extol Premium Accu fűnyíró. Hálózati kábel nélkül könnyen, gyorsan és kényelmesen nyírhatja a mobil fűnyíróval nehezen elérhető területeket, valamint a kerítések, járdaszegélyek vagy fák és bokrok körüli területeket.

Kerti ház fa-műanyagból kerti szerszámok tárolására

A Keter Oakland nagyszerű megoldás kerti szerszámai és felszerelései tárolására. Ezenkívül más műanyag házaktól eltérően a házakat a saját stílusához igazíthatja, és a ház falait bármilyen festékkel festheti. Fa-műanyagból (WPC) készült, amely a fa és a műanyag legjobb tulajdonságait ötvözi egy egységben.

Ár idején felülvizsgálat: 346 883 Ft

Fém kerti ház tetőablakkal

Hogyan tartsuk rendben a kertet? Hogyan tartsa rendben a telkét anélkül, hogy megbotlana egy gereblyében, lapátban, nyírógépben? Hogyan lehet télen hatékonyan tárolni olyan dolgokat, mint például egy föld feletti felfújható medence?

Ár idején felülvizsgálat: 176 981 Ft

Fém kerti ház barna színben 257x392x181 cm

Hogyan tárolja hatékonyan az összes kerti szerszámot, bútort, berendezést és egyéb kisebb-nagyobb tárgyakat? Hogyan tartsa rendben a kertjét? Hogyan védjük meg a dolgokat az időjárástól, és hogyan őrizzük meg funkcionalitásukat, hosszabbítsuk meg élettartamukat? A kulcs a jó tárolás. És ez a kerti ház ezt biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 219 963 Ft

A praktikus kisebb Baumax elektromos fűnyíró

A REM 3310i elektromos fűnyíró modern kialakításával praktikus és elismert eszköz a gyep jó állapotban tartásához. Megfizethető árával, csendes működésével tűnik ki. Könnyű, így könnyen kezelhető.

Ár idején felülvizsgálat: 25 554 Ft

Nagyméretű kétkerekű kerti talicska 210 literes

A kétkerekű kerti talicska megkönnyíti a munkát és csökkenti a terhek egyik helyről a másikra történő mozgatásával járó erőfeszítéseket, és nélkülözhetetlen segítő, akár a kertben, akár építési talicskaként dolgozik.

Ár idején felülvizsgálat: 38 697 Ft

GÜDE GGW 250 nagyméretű kerti kocsi összecsukható karosszériával

Praktikus húzókocsi, alkalmas széna, fű, kerti hulladék, fa, föld stb. szállítására a ház körül, az udvaron, a kertben stb.

Ár idején felülvizsgálat: 34 120 Ft

Olcsó Baumax metszőolló

A kézi metszőolló nagyszerű eszköz a kisebb és a díszkertekben, különösen az ár/érték arányt tekintve. Különösen a fűrésszel vagy bozótvágóval végzett munka utáni apró kiigazításokhoz használhatja őket. Alkalmasak dísznövények és cserjék vágására. A növények, a gyep és a virágágyások gondozásával nemcsak a szép megjelenést, hanem a gazdagabb termést is biztosítja

Ár idején felülvizsgálat: 250 Ft

Fűzfűnyíró teleszkópos nyéllel Extol Craft 416125

Ha fákkal, sziklákkal, járdaszegélyekkel vagy ülőhelyekkel tarkított, zegzugos kertje van, akkor tudja, milyen nehéz a fűnyírás egy hagyományos felnyíróval. Ebben az esetben csak akkor nélkülözhet egy praktikus, jó minőségű fűzfűnyíró, ha órákon át akarja kézzel bonyolítani a benőtt fű bonyolult gyomlálását.

Ár idején felülvizsgálat: 14 550 Ft

KARIBU DEVIN faház nyeregtetővel

Hogyan lehet nemcsak rendben tartani egy kisebb parcellát, hanem a kerti szerszámok, berendezések és egyéb tárgyak tárolását is biztosítani? Egy praktikus kis faház megoldást nyújt erre.

Ár idején felülvizsgálat: 258 259 Ft

Kicsi kerti gereblye 6 fogóval

A kapák az egyik leggyakrabban használt és leghasznosabb kis kertészeti eszközök. A virág- és zöldségágyások kényelmes kiegyenlítésére és gereblyézésére, valamint a talaj optimális fellazítására használható. Könnyű és praktikus kialakításuknak köszönhetően jól illeszkednek a kézbe, és könnyen kezelhetők.

Ár idején felülvizsgálat: 1437 Ft

Kerti faház terasszal Agawa 366/516

A modernnél nincs is modernebb és praktikusabb. Ez a fajta kertes ház a kültér megbecsült eleme. Számos felhasználási lehetőséget kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 725985 Ft

Kerti ház mahagóni/antracit dekorációban

Az N3 WPC Mahagóni/Antrakit kerti ház az egyedülálló EVOTECH (fa-műanyag) anyagból készült, robusztus szerkezetű, fúrható dupla falakkal. Szilárd kialakítású tetővel, széles kétszárnyú ajtókkal és 150 kg/m2 teherbírású, nagy teherbírású padlóval rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 776791 Ft