Olcsó kerti bútorok

Keresi a módját, hogyan rendezhetné be kertjét olcsón és szépen? Mi lenne, ha kipróbálná az olcsó, akciós bútorokat? A bútorok közé tartozhat bármilyen, különböző anyagokból készült második bútor. Legyen szó műanyag, fa vagy akár fém bútorokról. Ezekkel a kerti bútorokkal nem okozhat gondot kertjének berendezése felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Az olcsó kerti gyermekbútorok között találhat hintákat, csúszdákat vagy kerti házakat, akár műanyagból, akár szép fából készült kivitelben. A gyerekek értékelni fogják! A bútorokat választhatja teljesen egy anyagból, vagy kombinálhatja a darabokat egymással. Szerezzen be például praktikus és könnyen hordozható műanyag székeket és hozzájuk egy masszív faasztalt.

Az akciós bútorok ideálisak azok számára, akik szeretnék szépen berendezni kertjüket vagy teraszukat, és nem csak a fél fizetésüket szeretnék a kerti bútorokra költeni.

Fém kerti bútor garnitúra 6 székkel olcsó

Ismerje meg a bestsellert – a 6 személyes River kerti szettet univerzális fekete színben. Fedezze fel a fém bútorok praktikus tulajdonságait, most kiváló áron. A vonzó, karbantartásmentes River 1+6 szett a téglalap alakú Astor fémasztalt és 6 szürke karosszéket tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 258 285 Ft

Ergonómikus pihenőágy tömör trópusi fából készült

Ha szereted a természetes fát, és olyan eredeti dizájndaraboknak hódolsz, amelyek szinte senkinek sincsenek meg, akkor ez a tökéletes fából készült nyugágy nem hiányozhat a kertedből. Nemcsak kellemes pihenést biztosít a napon és árnyékban, hanem nyugtató ringatásával rendkívüli élményt nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 43 124 Ft

Modern kerti bútor garnitúra – fém és fonott bútor

Hogyan teheted hangulatossá a szabadtéri ülőhelyet akkor is, ha nincs nagy kerted? Egyszerű és könnyű. Ha egy kényelmes garnitúrát szeretne, amely az erkélyen is elfér, akkor itt egy elegáns és időtlen garnitúra.

Ár idején felülvizsgálat: 23 217 Ft

MANAU bambuszból és természetes rattanból készült teraszszék

Med design , levehető ülések pamut huzattal, kapok töltelékkel. Ülésmagasság 50 cm, ajánlott teherbírás 110 kg-ig.

Ár idején felülvizsgálat: 29 025 Ft

2 darabos kerti kanapé garnitúra párnákkal

Mit tegyünk az egészségünkért? Pihenj! És tegye ezt szépen a szabadban, a levegőn és ebben a kényelmes, 2 darabos kanapészettben. Egy fényűző dolog minden kültérre.

Ár idején felülvizsgálat: 111 210 Ft

Fém kerti ház tetőablakkal

Hogyan tartsuk rendben a kertet? Hogyan tartsa rendben a telkét anélkül, hogy megbotlana egy gereblyében, lapátban, nyírógépben? Hogyan lehet télen hatékonyan tárolni olyan dolgokat, mint például egy föld feletti felfújható medence?

Ár idején felülvizsgálat: 176 981 Ft

Kerti szett Havanna műrattanból 1+6

Hogyan élvezze a szabadtéri ülőhelyeket? Hogyan élvezhetjük a pihenést a családdal vagy a barátokkal kényelmesen? Csak szerezd be ezt a gyönyörű készletet. Meg fogja szolgálni a célját, és még szebbé varázsolja a külsejét.

Ár idején felülvizsgálat: 289 026 Ft

Fém játékkészlet hat egymásba rakható székkel

Ez a hétrészes ülőgarnitúra 6 székből / egymásba rakható székből és egy nagy asztalból áll, lekerekített sarkokkal és finom fekete üveglappal. A kanapé ezért ideális egy kellemes reggelihez, vacsorához vagy az egész családdal való összejövetelhez a kertben vagy a télikertben, az erkélyen vagy a teraszon.

Ár idején felülvizsgálat: 83 206 Ft