Növekvő a kertben

Kétszintes modern emelt ágy

A JUWEL TIMBER ERGOLINE kétszintes magaságyás meghosszabbítja a kerti szezont. Az ágy két réteg műanyag “kőből” készült falból áll. Minden szint 12 “kőből” áll. Lehetőség van 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE különböző összeállítási változatokba történő összeállítására. A JUWEL TIMBER ERGOLINE nem rendelkezik tömör aljjal.

Ár idején felülvizsgálat: 99 898 Ft

Eladó kerti fóliadoboz 300 x 200 x 190 cm

Magas minőségű kivitelezés. Nagyon erős keret horganyzott acélcsövekből. A fólia szakadásálló, véd a szél, az eső, az UV-sugárzás és a hideg ellen. Széles bejárat – felhúzható. 4 oldalablak szúnyoghálóval. Gyors és egyszerű tisztítás. Nagyon egyszerű összeszerelés.

Ár idején felülvizsgálat: 29 025 Ft

Olcsó 12l szórófej

Egy praktikus szórófej kedvező áron.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Polikarbonát üvegház 193×185 cm

A 193×185 cm-es polikarbonát üvegház minden kertbe alkalmas. Az üvegház szerkezete alumínium profilból készült, a töltelék 4 mm vastagságú, átlátszó polikarbonát kamrás lemezből áll. A jó szellőzést tolóajtók és két nyitható ablak biztosítja. Az üvegházhoz tartozik egy talapzat, amellyel az üvegház szilárdan rögzíthető a talajhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 86 975 Ft

Kerti boltíves polikarbonát üvegház 6 m hosszúsággal

A 6 m hosszú, nem szabványos 2,7 m magas és 4 m széles MELON íves polikarbonát kerti üvegház a dupla csőszerkezetű (acél) szerkezetnek köszönhetően rendkívül nagy szél- és hóállóságot, valamint a szabványon felüli termesztőteret kínál. Az üvegház 4 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva

Ár idején felülvizsgálat: 740 505 Ft

Fém emelt ágy a kertben és az erkélyen

Ez egy hatékony kiegészítője a külsőnek. Élénkíti a kertet, de az erkélyt vagy a teraszt is. Sokoldalúan használható. Kíméli a hátat és az ízületeket. Lehetővé teszi, hogy élvezze saját gyógynövényei, zöldségei vagy növényei termesztését. Egy magas ágy, amelyet mindenki értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 41 498 Ft

Kerti üvegház 6×3 m

Az ESTRAGON 6 x 3 m-es íves polikarbonát üvegház csőszerkezetének (acél) köszönhetően nagy szél- és hóállóságot biztosít. Az üvegház 6 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva

Ár idején felülvizsgálat: 348 335 Ft

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Waldbeck Greenshelter telelő növények számára

Egyedülálló megoldás a növények előnevelésére, termesztésére és biztonságos teleltetésére is. Hatékony, praktikus és nagyon hatékony téli üvegház, amely egész évben gondoskodik a friss növényekről és terményekről.

Ár idején felülvizsgálat: 31 929 Ft

Kerti locsoló cink tüskével

Ez a locsoló minden kertben nagyszerű segítség. Használható üvegházakban vagy lombos kertekben is. Impulzus szórófej cink tüskével a stabil telepítéshez acélból készült, kiváló minőségű ABS műanyagból készült elemekkel. 45°-tól 360°-ig terjedő szóráskép, maximális szórási távolsága 24 m. 1/2″-os gyorscsatlakozó a kerti tömlő egyszerű és gyors csatlakoztatásához és leválasztásához.

Ár idején felülvizsgálat: 7 990 Ft

Kerti boltív kapuval rózsák és más növények számára

A kapuval ellátott kerti boltív kúszórózsákhoz fekete színűre festett üreges acélcsövekből készült. Ideális támaszték kúszó rózsák vagy más virágok számára. Az íves pergola könnyen telepíthető, és tökéletesen illeszkedik minden kertbe. A folyosót egy díszes és zárható kétszárnyú kapu zárja le.

Ár idején felülvizsgálat: 12 778 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Praktikus fóliadoboz cipzáras ajtóval

Szép, de mindenekelőtt praktikus, funkcionális fóliás ültető, amely minden kertbe illik. Kezdőknek és tapasztalt kertészeknek egyaránt örömet szerez. Élvezze a növénytermesztést. Szedje le saját termését a legjobb, azaz organikus minőségben.

Ár idején felülvizsgálat: 72 876 Ft

Kerti ültető betéttel rattan kivitelben

A betétes kerti ültető műanyagból készült, melynek textúrája hűen utánozza a természetes rattan textúrát. Tökéletes dekorációs elem bármely erkélyre, teraszra vagy más térbe. A héj időjárásálló, különösen az UV-sugarakkal szemben, így színe nem változtatja meg árnyalatát a napfény hatására.

Ár idején felülvizsgálat: 4 937 Ft

Waldbeck Vízvarázsló 15 m Flexi kerti tömlő

A Waldbeck Vízvarázsló rugalmas kerti tömlővel sok nehéz munkát spórolhat meg, és az öntözés még a gyerekek számára is szórakoztatóvá válik. A könnyű latex-nylon anyagnak köszönhetően könnyen kezelhető és hordozható. Ha a tömlő vízzel van feltöltve, akár 15 m hosszúra is kinyúlik

Ár idején felülvizsgálat: 11 590 Ft

210 literes esővizes hordó

A 210 literes modern esővízhordó nagyszerű kiegészítő és segítő a kertben. A víztartály mindenekelőtt az anyag tartósságával és a csap vagy kiegészítő tömlő csatlakoztatásának lehetőségével tűnik ki. A tartály formáját és kialakítását egy ősi amphora mintája ihlette, így nem kell szégyellnie, ha kertjében jól látható helyre helyezi.

Ár idején felülvizsgálat: 20 038 Ft

Urban Bloomer XL ültető integrált öntözőrendszerrel

Mi nélkül nem teljes a kertje? Mi nem hiányozhat minden kertből, teraszról vagy erkélyről? Hogyan szépítsük meg a kültéri teret? A válasz ez a praktikus ültetőtartó, mert a virágok megfelelően megszépítik és hangulatossá teszik a külsejét.

Ár idején felülvizsgálat: 43 545 Ft

Fóliadoboz oldalsó ablakokkal, fehér színben

Új fóliadoboz vásárlásán gondolkodik? De nem akarod a klasszikus zöldet? Akkor érdekelni fogja ennek a modellnek a kialakítása. Bármilyen külsőhöz alkalmas. Több okból is értékelni fogja. Élvezze a saját termesztését és betakarítását.

Ár idején felülvizsgálat: 38 783 Ft

Fából készült ültetőedény, méretei 80x80x20 cm

A minőségi kivitelű 80x80x20 cm-es kerti ültetvény alkalmas növények, zöldségek és fűszernövények termesztésére.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Gardena szórófej L

A Gardena praktikus szórókerete megkönnyítheti a kerti munkát. A Spreader L alkalmas közepes nagy területekre, ahol műtrágyát vagy más szóróanyagot egyenletesen tud kiszórni. A jól megmunkált termék biztosítja a korrózió- és időjárásállóságot, a könnyű karbantartás vízzel is jelentős előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Praktikus fólia tálca 200×350 cm

Az üvegház tökéletes megoldás a kerti növények előkészítéséhez és termesztéséhez. Optimális körülményeket biztosít, így évente akár 3-szor is vethető zöldség. Könnyű összeszerelhetőség és a kertben szinte bárhol összeszerelhető, ez csak néhány előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 49 990 Ft

Kerti polikarbonát üvegház 6×3 m

A Gutta Gardentec Classic T polikarbonát kerti üvegház egy boltíves kerti üvegház, amely csöves (acél) szerkezetének köszönhetően nagy tartósságot garantál. Az üvegház kitűnik minőségi kivitelezésével és alapozás nélküli építésével. Az üvegház 6 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva.

Ár idején felülvizsgálat: 382 834 Ft

Hosszú fekete 30 m kerti tömlő Flexi zsugorodó tömlő

Marsh, víz! A Waldbeck Water Wizard 30 kerti tömlő egy kis öntözőcsoda, amely felülmúlja önmagát. Ellenkező esetben már öntözni sem akar majd. A Waldbeck Water Wizard 22 hajlékony kerti tömlő a locsolás tiszta örömét képviseli: nem szakad, nem gubancolódik és szuper könnyű: így a locsolás magától értetődő.

Ár idején felülvizsgálat: 13 590 Ft

1 2 3