Növekvő a kertben

Eladó kerti fóliadoboz 300 x 200 x 190 cm

Magas minőségű kivitelezés. Nagyon erős keret horganyzott acélcsövekből. A fólia szakadásálló, véd a szél, az eső, az UV-sugárzás és a hideg ellen. Széles bejárat – felhúzható. 4 oldalablak szúnyoghálóval. Gyors és egyszerű tisztítás. Nagyon egyszerű összeszerelés.

Ár idején felülvizsgálat: 29 025 Ft

Olcsó 12l szórófej

Egy praktikus szórófej kedvező áron.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Kerti boltíves polikarbonát üvegház 6 m hosszúsággal

A 6 m hosszú, nem szabványos 2,7 m magas és 4 m széles MELON íves polikarbonát kerti üvegház a dupla csőszerkezetű (acél) szerkezetnek köszönhetően rendkívül nagy szél- és hóállóságot, valamint a szabványon felüli termesztőteret kínál. Az üvegház 4 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva

Ár idején felülvizsgálat: 740 505 Ft

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Waldbeck Greenshelter telelő növények számára

Egyedülálló megoldás a növények előnevelésére, termesztésére és biztonságos teleltetésére is. Hatékony, praktikus és nagyon hatékony téli üvegház, amely egész évben gondoskodik a friss növényekről és terményekről.

Ár idején felülvizsgálat: 31 929 Ft

Kerti locsoló cink tüskével

Ez a locsoló minden kertben nagyszerű segítség. Használható üvegházakban vagy lombos kertekben is. Impulzus szórófej cink tüskével a stabil telepítéshez acélból készült, kiváló minőségű ABS műanyagból készült elemekkel. 45°-tól 360°-ig terjedő szóráskép, maximális szórási távolsága 24 m. 1/2″-os gyorscsatlakozó a kerti tömlő egyszerű és gyors csatlakoztatásához és leválasztásához.

Ár idején felülvizsgálat: 7 990 Ft

Kerti boltív kapuval rózsák és más növények számára

A kapuval ellátott kerti boltív kúszórózsákhoz fekete színűre festett üreges acélcsövekből készült. Ideális támaszték kúszó rózsák vagy más virágok számára. Az íves pergola könnyen telepíthető, és tökéletesen illeszkedik minden kertbe. A folyosót egy díszes és zárható kétszárnyú kapu zárja le.

Ár idején felülvizsgálat: 12 778 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Waldbeck Vízvarázsló 15 m Flexi kerti tömlő

A Waldbeck Vízvarázsló rugalmas kerti tömlővel sok nehéz munkát spórolhat meg, és az öntözés még a gyerekek számára is szórakoztatóvá válik. A könnyű latex-nylon anyagnak köszönhetően könnyen kezelhető és hordozható. Ha a tömlő vízzel van feltöltve, akár 15 m hosszúra is kinyúlik

Ár idején felülvizsgálat: 11 590 Ft

Fóliadoboz oldalsó ablakokkal, fehér színben

Új fóliadoboz vásárlásán gondolkodik? De nem akarod a klasszikus zöldet? Akkor érdekelni fogja ennek a modellnek a kialakítása. Bármilyen külsőhöz alkalmas. Több okból is értékelni fogja. Élvezze a saját termesztését és betakarítását.

Ár idején felülvizsgálat: 38 783 Ft

Fából készült ültetőedény, méretei 80x80x20 cm

A minőségi kivitelű 80x80x20 cm-es kerti ültetvény alkalmas növények, zöldségek és fűszernövények termesztésére.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Gardena szórófej L

A Gardena praktikus szórókerete megkönnyítheti a kerti munkát. A Spreader L alkalmas közepes nagy területekre, ahol műtrágyát vagy más szóróanyagot egyenletesen tud kiszórni. A jól megmunkált termék biztosítja a korrózió- és időjárásállóságot, a könnyű karbantartás vízzel is jelentős előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Hosszú fekete 30 m kerti tömlő Flexi zsugorodó tömlő

Marsh, víz! A Waldbeck Water Wizard 30 kerti tömlő egy kis öntözőcsoda, amely felülmúlja önmagát. Ellenkező esetben már öntözni sem akar majd. A Waldbeck Water Wizard 22 hajlékony kerti tömlő a locsolás tiszta örömét képviseli: nem szakad, nem gubancolódik és szuper könnyű: így a locsolás magától értetődő.

Ár idején felülvizsgálat: 13 590 Ft

Praktikus dekoratív kiegészítő doboz formájában

Hogyan javítsuk a külsőnket? Hogyan lehet újjáéleszteni és vonzóbbá tenni? Előnye, hogy bárhol elhelyezhető a szabadban, akár a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Virágos stílusú magaságyás, amely nem kerüli el senki figyelmét. Kertjének varázsát fokozza.

Ár idején felülvizsgálat: 18 225 Ft

Tartós és kiváló minőségű fóliadoboz acélkerettel

Az acélvázas (25 mm átmérőjű) – 3x2x2 m-es alagút elengedhetetlen a virágok, növények vagy zöldségek termesztéséhez. Mérete ellenére a polytunnel nagyon könnyű, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően bármilyen helyre áthelyezhető. A polytunnel méretei lehetővé teszik a szabad mozgást és munkát

Ár idején felülvizsgálat: 36 285 Ft

Nagy professzionális fóliatermesztő otthoni termesztésre is alkalmas

Nagyon tágas fóliatálca a saját termesztésű biozöldségek számára. Minden kertész el lesz ragadtatva. A fóliatálca tökéletes megoldás a kerti termények előkészítéséhez és termesztéséhez. Optimális körülményeket biztosít, így ideális zöldségfélék vetésére akár évente háromszor is.

Ár idején felülvizsgálat: 48 573 Ft

Emelt, négyzet alakú ágy modern kivitelben

A Highgrow Deluxe magaságyás a 100 x 76 x 100 cm-es méreteivel (Sz x H x D) bőséges helyet kínál a virágok és kerti növények, valamint a saját termesztésű fűszernövények és zöldségek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 94 302 Ft

Olcsó kerti polytunnel 220 x 240 x 215 cm

A fóliás edény elengedhetetlen, ha virágokat, növényeket vagy zöldségeket termesztünk. Mérete ellenére nagyon könnyű, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően bármilyen helyre áthelyezhető. Az üvegház méretei lehetővé teszik a szabad mozgást és munkát.

Ár idején felülvizsgálat: 17 409 Ft

Kerti talicska 75 l Baumax

Lelkes zöldség- és gyümölcstermesztő vagy inkább a kertben piheni ki a szabadnapjait? Bármi legyen is a válasz, egy jó minőségű kerti kerék nem hiányozhat a felszereléséből. A Baumax olyan terméket kínál, amely soha nem megy ki a divatból, és hosszú évekig jó szolgálatot tesz. A hagyományos kerti talicska kiváló minőségű acélból készült, horganyzott kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 18 717 Ft

Magas ültető rattan kivitelben

Hogyan teheti még kellemesebbé otthonát nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is? Mi nélkül nincs teljes otthon? Igen, a növények vagy a növényvilág minden otthonba bájt visz, nem csak a növényzet tekintetében, hanem a színek tekintetében is gyönyörködtetőek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 953 Ft

CUBE műanyag ültető modern kivitelben

A CUBE PLANTER modern formatervezésű ültető műanyagból készült, fát utánzó felületi struktúrával, két színváltozatban: barna és antracit.

Ár idején felülvizsgálat: 13 170 Ft

Szállítás összecsukható stabil kocsi a természetjáráshoz

A nyár arra hívogat, hogy menjünk ki a természetbe, kirándulni, piknikezni, nyaralni. Ha nem szeretsz nehéz csomagokat, hátizsákokat vagy vízi kiegészítőket cipelni, akkor ez a praktikus segítő tökéletes ezekre az alkalmakra – ez az átlátszó, összecsukható trolley minden csomagolási problémát megold.

Ár idején felülvizsgálat: 49 490 Ft

Fából készült emelt ágy lábakon

A fából készült magaságyás tökéletes választás a lelkes kertészek számára, akik további virágokkal és más növényekkel szeretnék feldobni kertjüket. Az ültetvény tömör és stabil impregnált faanyagból készült. Ezért tartós, időjárásálló és kültéri használatra alkalmas. Visszafogott, rusztikus kialakítása és masszív szerkezete természetes bájt kölcsönöz kertjének.

Ár idején felülvizsgálat: 58 240 Ft

1 2 3