Medence a felszerelésen

Luxus medence nyugágy teakfából készült

Prémium minőségű, hosszú élettartamú kerti napozószéket keres? Nézze meg az Elegance nyugágyat, és szeressen bele az egzotikus teakfába. Az Elegance nyugágy egyedi kialakításával tűnik ki. Az elegáns forma hangulatossá teszi a kertet és a luxusszállodát. Nagy előnye a dönthető opció, így a karfát könnyedén beállíthatja az ideális pozícióba

Ár idején felülvizsgálat: 242 179 Ft

Zöld napelemes zuhanylevél egyedi levélkialakításban

Napkollektoros zuhanyzót keres, amely tökéletesen illeszkedik a kültéri környezetébe? Akkor ajánljuk ezt az egyedülálló Leaf kerti zuhanyzót egy példátlan zöld dizájnban. A zuhany nemcsak felfrissíti Önt a nyári hónapokban, hanem a szemnek is élményt nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 97 139 Ft

Ergonómikus pihenőágy tömör trópusi fából készült

Ha szereted a természetes fát, és olyan eredeti dizájndaraboknak hódolsz, amelyek szinte senkinek sincsenek meg, akkor ez a tökéletes fából készült nyugágy nem hiányozhat a kertedből. Nemcsak kellemes pihenést biztosít a napon és árnyékban, hanem nyugtató ringatásával rendkívüli élményt nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 43 124 Ft

Bazen Florida Premium 4.88×1.22 m

A Florida Premium Pool magasabb fokú biztonságot, minőséget és tartósságot kínál. Ez a továbbfejlesztett változat a legigényesebb felhasználók számára készült. A medence falai 3 rétegből álló, megerősített PVC-ből készülnek. A szilárdságot és tartósságot a megerősített perem és a tartószerkezet biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 161 239 Ft

Hawaii napelemes kültéri zuhany 38 literes tartállyal

Keresed a forró vizet a nyári öblítéshez? Bemutatjuk a Hawaii Solar Shower 38 literes tartállyal, amely lehetővé teszi, hogy a hideg vizet ingyenesen meleg vízzé alakítsa. Ráadásul a fekete univerzális kialakításnak köszönhetően a zuhany tökéletesen illeszkedik a kültéri környezetbe.

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Kerti medence 2×4 m szűréssel és lépcsővel

Mit fogsz biztosan értékelni a kertedben? Hogyan élvezhetjük a legjobb felfrissülést az egyre melegebb napokon? Hogyan lehet szórakoztatni a gyerekeket? A megoldás egy kerti medence beszerzése. Itt praktikus kivitelben, szűréssel és lépcsőkkel.

Ár idején felülvizsgálat: 145 055 Ft

Kör alakú fém medence Orlando Premium DL 4,60 x 1,22 m homokszűrővel, homokszűréssel

A kör alakú medence az Orlando Premium termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja. Az Orlando Premium termékcsalád valamennyi medencéje beépíthető a kertbe klasszikus föld feletti medencék, vagy részben vagy szinte teljesen földbe épített medencékként. A medence teste kiváló minőségű német mélyhúzású fémlemezből készül, amely kétszer olyan vastag, mint a klasszikus föld feletti medencéknél szokásos

Kör alakú medence INTEX fémkeret 3,05 x 0,76m patronos szűréssel

A 3,05 x 0,76 m-es INTEX fémkeretes kerti medence fémkerettel rendelkezik, felszíni felszerelésre. Beleértve a patronos szűrést 1.250 l/h. Az INTEX fémvázas medencékhez nincs fogható – az egyszerű összeszerelhetőség, a robusztus kialakítás és a hosszú távú használat mind-mind ezt a luxusmedencét kínálja.

Ár idején felülvizsgálat: 36 285 Ft

Bestway 2,44 x 0,51m kerti gyermekmedence előtetővel

A medence kapacitása 90%-os töltöttség mellett 1688 l. Medence szerkezettel és előtetővel. A lombkorona beépített zuhanyzóval rendelkezik, amelyhez kerti tömlő csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 34 122 Ft

Önhordó medence Tampa rattan megjelenés

A Tampa medence az egyik legkelendőbb és legnépszerűbb medence Csehországban. Mindenki élvezheti az úszást a saját medencéjében. A Tampa medence előnye az alacsony ár, a könnyű karbantartás és a gyors üzembe helyezés.

Ár idején felülvizsgálat: 41 963 Ft

Pure Spa Bézs színű pezsgőfürdő felfújható medence

A Pure SPA Bubble HWS felfújható pezsgőfürdő lehetővé teszi, hogy Ön és családja minden évszakban élvezhesse a pihenést. Beépített fűtőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a víz hőmérsékletét hangulatának és igényeinek megfelelően állítsa be. Egy gombnyomással 120 nagy teljesítményű buborékfúvókát élvezhet, amelyek az egész testét megszabadítják a feszültségtől és a felgyülemlett stressztől.

Olcsó kerti medence, beleértve a patronos szűrést is

Felületre szerelt medence rozsdamentes acél fémszerkezettel. 3x megerősített laminált PVC-ből készült, tömör aljjal. Csak állítsa fel a szerkezetet, és töltse fel a medencét vízzel. A leeresztés nem jelent gondot a leeresztő szelepnek köszönhetően. A csomag részét képezi egy minőségi Intex patronos szűrés.

Ár idején felülvizsgálat: 35 269 Ft