Kültéri virágcserepek és ültetők

Szépítse kertjét vagy teraszát új kültéri cserepekkel és ültetőedényekkel! Manapság az ültetők nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is. Funkciójuk elsősorban az, hogy otthonosabbá tegyék a környezetet, és a nyugalom oázisát teremtsék meg. Ne habozzon tehát, és szerezzen be kültéri ültetőedényeket és ládákat egy szép, stílusához illő kivitelben!

Választhat a klasszikus téglalap vagy kör alakú cserepek közül, valamint érdekes, kaszkádos kialakítású cserepek közül, amelyekben a virágok túlnyúlnak. Többféle stílus és anyag közül választhat. Tehát csak rajtad múlik, hogyan akarod elképzelni a kertedet. Sikkes boho stílusú kertet szeretne, vagy egy csipetnyi dél-francia Provence-t? Csak válassza ki a megfelelő cserepeket és ültetőedényeket, és máris kész!

A kültéri cserepek és ültetőedények rattanból, fából, műanyagból, szálas agyagból vagy betonból készülnek. Válassza ki az anyagot stílusának és preferenciáinak megfelelően. A műanyag karbantartásmentes, de gyorsan kifakul, míg a fa szépen illeszkedik a kültéri környezethez, de hajlamos a hibákra.

Tömörfa virágállvány

A virágok új életet lehelnek a belső térbe. Tegye még hangulatosabbá egy virágos dekorációval a csodálatos BERON állványon. Tömör fából készült. A szerkezet szürke színű, a cserepek pedig természetes barna színűek.

Ár idején felülvizsgálat: 38 575 Ft

Kerti doboz tartós polirattanból készült

A Dekorhome 118x25x50 cm-es polirattan kerti láda vízálló polirattanból készült. A szorosan szőtt szerkezet sima felületet hoz létre és kiváló stabilitást garantál. Belsejében öt tárolóedény/ültetvény található a termék élettartamának meghosszabbítása érdekében. Sokféle zöld növényt és virágot ültethetsz bele.

Ár idején felülvizsgálat: 30 101 Ft

Kétszintes modern emelt ágy

A JUWEL TIMBER ERGOLINE kétszintes magaságyás meghosszabbítja a kerti szezont. Az ágy két réteg műanyag “kőből” készült falból áll. Minden szint 12 “kőből” áll. Lehetőség van 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE különböző összeállítási változatokba történő összeállítására. A JUWEL TIMBER ERGOLINE nem rendelkezik tömör aljjal.

Ár idején felülvizsgálat: 99 898 Ft

Fém emelt ágy a kertben és az erkélyen

Ez egy hatékony kiegészítője a külsőnek. Élénkíti a kertet, de az erkélyt vagy a teraszt is. Sokoldalúan használható. Kíméli a hátat és az ízületeket. Lehetővé teszi, hogy élvezze saját gyógynövényei, zöldségei vagy növényei termesztését. Egy magas ágy, amelyet mindenki értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 41 498 Ft

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Kerti ültető betéttel rattan kivitelben

A betétes kerti ültető műanyagból készült, melynek textúrája hűen utánozza a természetes rattan textúrát. Tökéletes dekorációs elem bármely erkélyre, teraszra vagy más térbe. A héj időjárásálló, különösen az UV-sugarakkal szemben, így színe nem változtatja meg árnyalatát a napfény hatására.

Ár idején felülvizsgálat: 4 937 Ft

Urban Bloomer XL ültető integrált öntözőrendszerrel

Mi nélkül nem teljes a kertje? Mi nem hiányozhat minden kertből, teraszról vagy erkélyről? Hogyan szépítsük meg a kültéri teret? A válasz ez a praktikus ültetőtartó, mert a virágok megfelelően megszépítik és hangulatossá teszik a külsejét.

Ár idején felülvizsgálat: 43 545 Ft

Fából készült ültetőedény, méretei 80x80x20 cm

A minőségi kivitelű 80x80x20 cm-es kerti ültetvény alkalmas növények, zöldségek és fűszernövények termesztésére.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Praktikus dekoratív kiegészítő doboz formájában

Hogyan javítsuk a külsőnket? Hogyan lehet újjáéleszteni és vonzóbbá tenni? Előnye, hogy bárhol elhelyezhető a szabadban, akár a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Virágos stílusú magaságyás, amely nem kerüli el senki figyelmét. Kertjének varázsát fokozza.

Ár idején felülvizsgálat: 18 225 Ft

Fa polcok külső és belső térbe

Hogyan teheti még szebbé, hangulatosabbá otthonát, és különösen a kültérséget, hogyan teremthet kellemes hangulatot és a béke oázisát? A biztos tipp a fa. Itt egy fából készült polc formájában. A lényeg magában az anyagban és annak sokoldalú felhasználásában rejlik. Ezt a praktikus tárgyat minden otthonban szívesen fogadják és értékelik

Ár idején felülvizsgálat: 15 827 Ft

Emelt, négyzet alakú ágy modern kivitelben

A Highgrow Deluxe magaságyás a 100 x 76 x 100 cm-es méreteivel (Sz x H x D) bőséges helyet kínál a virágok és kerti növények, valamint a saját termesztésű fűszernövények és zöldségek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 94 302 Ft

Magas ültető rattan kivitelben

Hogyan teheti még kellemesebbé otthonát nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is? Mi nélkül nincs teljes otthon? Igen, a növények vagy a növényvilág minden otthonba bájt visz, nem csak a növényzet tekintetében, hanem a színek tekintetében is gyönyörködtetőek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 953 Ft

CUBE műanyag ültető modern kivitelben

A CUBE PLANTER modern formatervezésű ültető műanyagból készült, fát utánzó felületi struktúrával, két színváltozatban: barna és antracit.

Ár idején felülvizsgálat: 13 170 Ft

Fából készült emelt ágy lábakon

A fából készült magaságyás tökéletes választás a lelkes kertészek számára, akik további virágokkal és más növényekkel szeretnék feldobni kertjüket. Az ültetvény tömör és stabil impregnált faanyagból készült. Ezért tartós, időjárásálló és kültéri használatra alkalmas. Visszafogott, rusztikus kialakítása és masszív szerkezete természetes bájt kölcsönöz kertjének.

Ár idején felülvizsgálat: 58 240 Ft

Emelt ágy szellőzéssel, fa utánzattal

Érvezze a kényelmes kertészkedést bárhol a szabadban. A kert díjnyertes kiegészítője. Kímélje a térdét és a hátát. Kényeztesse magát saját zöldségeivel vagy gyógynövényeivel. Praktikus és rendkívül funkcionális kiegészítője minden kertnek, amelyet még az idősek is szívesen fogadnak.

Ár idején felülvizsgálat: 49 078 Ft

Önöntöző ültetvény divatos antracit színben

Díszítse külsejét virágokkal. Könnyítse meg a növények, zöldségek vagy fűszernövények termesztését. Szedje le a saját termését. Ehhez támaszkodjon az öntöző ültetőre. Ez garantálja a problémamentes és sikeres termesztést. Megbecsült darab azoknak, akik egyszerűen elfelejtik időnként az öntözést, vagy elfoglalt embereknek.

Ár idején felülvizsgálat: 4 022 Ft

Modern megjelenésű, tetővel fedett magaságyás

A BlumfeldtHigh Grow Advanced magaságyás lehetővé teszi, hogy megtermelhesse a napi zöldségadagokat, és zöld oázisokká alakítsa a teraszokat, udvarokat és előkerteket. A lédús paradicsom, az édes eper, a ropogós cukkini és az illatos fűszernövények könnyen termeszthetők a Blumfeldt High Grow Advanced mini üvegház optimális termesztési körülményeinek köszönhetően.

Ár idején felülvizsgálat: 74 884 Ft

Polyrattan kerti doboz

A Dekorhome 120x24x40 cm-es polirattan kerti ültetőtartó vízálló, hosszú élettartamú rattanból készült, így tökéletes kiegészítője a kültéri életnek. A szorosan szőtt szerkezet sima felületet hoz létre és kiváló stabilitást garantál. A cserepekbe különféle zöld növényeket és virágokat ültethet.

Ár idején felülvizsgálat: 32 761 Ft

Fenyőfából készült emelt ágy

A fából készült magaságyás tökéletes választás a lelkes kertészek számára, akik további virágokkal és más növényekkel szeretnék feldobni kertjüket. Ez az ültetőtartó a visszafogott rusztikus kialakításával tökéletes kiegészítője a terasznak, a hátsó udvarnak vagy a kertnek.

Ár idején felülvizsgálat: 62 997 Ft

Fehér téglalap alakú ültető világítással Lungo

Akkor a fehér színű Lungo ültetőedény világítással tökéletes választás az otthonába. Nemcsak a kertben, hanem az erkélyen, teraszon stb. is kitűnik. Egy virágcserép, amely lenyűgöz a formatervezésével és célszerűségével. A precíz kivitelezés és a minőségi anyag a meghatározó jellemzői ennek a lenyűgöző darabnak.

Ár idején felülvizsgálat: 58 292 Ft

Esteban kültéri ültető antikolt megjelenésben

Mi nélkül nem teljes egy külső? Mit vegyünk a kertbe, a házikóba, a teraszra vagy az erkélyre? Egyértelműen ültető. A kültéri tér nem teljes növényzet nélkül. Tetszik az antik stílus? Közel állnak a szívedhez az úgynevezett antik dizájn dolgai? Akkor ez a növénytartó neked és a kültérnek való.

Ár idején felülvizsgálat: 9 049 Ft

3 edényből álló készlet állvánnyal

A 3 db fehér színű, impozáns kialakítású, állvánnyal ellátott ültetőedény szett feldobja, megszépíti a külső teret. Az egyedi kialakítású ültetőedények kiváló minőségű, tartós, tömör fémből készülnek. Így ellenállnak az időjárási körülményeknek.

Ár idején felülvizsgálat: 19 591 Ft