Kerti medencék

A megfizethető árú kerti medencék a praktikum, a funkció, a rendeltetés és a formatervezés szempontjából is kiemelkednek. Ez attól függ, hogy konkrétan milyen formájú és méretű medencét választunk, hogy a medencét inkább felfrissülésre vagy úszásra szánjuk-e, hogy az egész családot szolgálja-e stb. A kerti medencék könnyen karbantarthatók. Milyen opciók népszerűek, és milyen előnyökkel rendelkeznek, amelyek miatt érdemes megvásárolni őket?

Választhatunk felfújható peremmel ellátott medencék közül, amelyek nagyon könnyen, szerkezeti átalakítások nélkül összeszerelhetők, és ideálisak a gyermekes családok számára. Egy másik lehetőség a tömör acélfalú medencék, amelyeket megfelelően kezelnek a korrózió ellen. Az egyszerű összeszerelés és tárolás, esetleg még a téliesítés is erős pont. A felfújható típusú medencék különösen kedveltek a kisebb és nagyobb gyermekek számára. Ezek a medencék természetesen kiváló minőségű és mindenekelőtt egészségre ártalmatlan anyagból készülnek. Előnye a nagyon egyszerű kezelés, karbantartás és az alacsony ár. A kerti úszómedencék garantálják a kényelmes úszást. Szilárd, stabil felépítésüknek és értékes anyaguknak köszönhetően hosszabb élettartamot garantálnak.

Bazen Florida Premium 4.88×1.22 m

A Florida Premium Pool magasabb fokú biztonságot, minőséget és tartósságot kínál. Ez a továbbfejlesztett változat a legigényesebb felhasználók számára készült. A medence falai 3 rétegből álló, megerősített PVC-ből készülnek. A szilárdságot és tartósságot a megerősített perem és a tartószerkezet biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 161 239 Ft

Kerti medence 2×4 m szűréssel és lépcsővel

Mit fogsz biztosan értékelni a kertedben? Hogyan élvezhetjük a legjobb felfrissülést az egyre melegebb napokon? Hogyan lehet szórakoztatni a gyerekeket? A megoldás egy kerti medence beszerzése. Itt praktikus kivitelben, szűréssel és lépcsőkkel.

Ár idején felülvizsgálat: 145 055 Ft

Kör alakú fém medence Orlando Premium DL 4,60 x 1,22 m homokszűrővel, homokszűréssel

A kör alakú medence az Orlando Premium termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja. Az Orlando Premium termékcsalád valamennyi medencéje beépíthető a kertbe klasszikus föld feletti medencék, vagy részben vagy szinte teljesen földbe épített medencékként. A medence teste kiváló minőségű német mélyhúzású fémlemezből készül, amely kétszer olyan vastag, mint a klasszikus föld feletti medencéknél szokásos

Kör alakú medence INTEX fémkeret 3,05 x 0,76m patronos szűréssel

A 3,05 x 0,76 m-es INTEX fémkeretes kerti medence fémkerettel rendelkezik, felszíni felszerelésre. Beleértve a patronos szűrést 1.250 l/h. Az INTEX fémvázas medencékhez nincs fogható – az egyszerű összeszerelhetőség, a robusztus kialakítás és a hosszú távú használat mind-mind ezt a luxusmedencét kínálja.

Ár idején felülvizsgálat: 36 285 Ft

Bestway 2,44 x 0,51m kerti gyermekmedence előtetővel

A medence kapacitása 90%-os töltöttség mellett 1688 l. Medence szerkezettel és előtetővel. A lombkorona beépített zuhanyzóval rendelkezik, amelyhez kerti tömlő csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 34 122 Ft

Önhordó medence Tampa rattan megjelenés

A Tampa medence az egyik legkelendőbb és legnépszerűbb medence Csehországban. Mindenki élvezheti az úszást a saját medencéjében. A Tampa medence előnye az alacsony ár, a könnyű karbantartás és a gyors üzembe helyezés.

Ár idején felülvizsgálat: 41 963 Ft

Olcsó kerti medence, beleértve a patronos szűrést is

Felületre szerelt medence rozsdamentes acél fémszerkezettel. 3x megerősített laminált PVC-ből készült, tömör aljjal. Csak állítsa fel a szerkezetet, és töltse fel a medencét vízzel. A leeresztés nem jelent gondot a leeresztő szelepnek köszönhetően. A csomag részét képezi egy minőségi Intex patronos szűrés.

Ár idején felülvizsgálat: 35 269 Ft

Olcsó kerti medence Marimex Tampa 3,66×0,91 m szűrés nélkül

Érvezze a felfrissülést és a vízben való tartózkodás örömét mindenféle korlátozás nélkül. Nincs szükség műszaki munkára, ásásra stb. Szerezzen be egy föld feletti medencét, amely minőségben, megfizethetőségben és tartósságban is kiemelkedik. Ennek köszönhetően felfrissülhet és az egész családdal együtt szórakozhat a telkén.

Ár idején felülvizsgálat: 39 319 Ft