Kerti házak

Praktikusak, rendkívül funkcionálisak, kiváló minőségűek és sokoldalúan használhatóak. Hatékony megoldás nemcsak kerti bútorok, szerszámok és egyéb tárgyak tárolására. A kerti házak minden jó kert fontos részét képezik. És nem csak ez.

A kerti házak nemcsak téli vagy szezonon kívüli tárolásra kínálnak hatékony megoldást. A kulcs a választásban rejlik. Egyes kerti házak alkalmasak az összes kerti segédeszköz, bútor, összehajtogatott felfújható medence stb. tárolására, ahol mindezeket a dolgokat a tető alatt tárolja, így nincsenek kitéve esőnek, fagynak stb. A telkére vagy kertjébe is beszerezhet egy kerti házat, amely tárolóhelyként szolgál, és egyben potenciális búvóhelyet is kínál a zord időjárás elől vagy alvásra. Egy kerti fészerrel mindent megfelelően, rendezetten és egy helyen tárolhat.

Választhat fából, műanyagból vagy fémből készült kerti házak közül. Az ablakoknak köszönhetően a belső térben is rengeteg fény jut a könnyű tájékozódás érdekében. A minőségi kerti házak szellőzőráccsal vannak felszerelve, így a dolgok nem ázhatnak be, vagy más módon nem sérülhetnek meg. A kerti házat kis barkácsműhellyé vagy játszóházzá is alakíthatja a gyerekek számára.

Kerti ház méretekkel 178×178 cm

A kerti ház nemcsak szép, hanem praktikus kiegészítője is a kertnek, pihenésre, de kerti szerszámok tárolására is használható. A kerti ház kiváló minőségű fából készült.

Ár idején felülvizsgálat: 238 725 Ft

Tágas fából készült kerti ház 400×500 cm

A 400×500 cm-es kerti ház szélesebb körű felhasználási lehetőségeket kínál. Nyaralóként is használható, és meghosszabbíthatja tartózkodását és pihenését a szabadban. Kerti szerszámok és egyéb tárgyak hatékony tárolására is kiválóan alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 1 323 464 Ft

Kerti faház terasszal Agawa 366/516

A modernnél nincs is modernebb és praktikusabb. Ez a fajta kertes ház a kültér megbecsült eleme. Számos felhasználási lehetőséget kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 759 600 Ft

Modern fából készült kerti ház 246×246 cm padlóval

Hogyan tárolja hatékonyan a kerti szerszámokat, bútorokat és egyéb kültéri tárgyakat? Szeretné, hogy a szabadban való tartózkodása kellemesebb és hosszabb legyen, még kissé zord időjárás esetén is? Praktikus megoldás ennek a kerti háznak a megvásárlása. Kiváló minőségben és a használat variálhatóságában.

Ár idején felülvizsgálat: 798 752 Ft

Tágas műanyag ház Duramax APEX padlószerkezettel

A tiszta és rendezett kertnél nincs is jobb. De hogyan bánik az olyan dolgokkal, mint a kerti szerszámok, gépek, kerékpárok? Hogyan lehet a föld feletti úszómedencék megfelelő tárolását biztosítani a tél folyamán? Hogyan tartsunk mindent védve az időjárástól? Ez a praktikus kerti ház megoldást kínál. Minden kertbe alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 290 255 Ft

Kerti ház tolóajtóval és fészerrel

A fém kerti ház tökéletes megoldás szerszámok, kerti bútorok és felszerelések széles választékának tárolására. A fészer nemcsak a szennyeződésektől és a portól védi a tartalmat, hanem a széltől és a zord időjárástól is.

Ár idején felülvizsgálat: 230 563 Ft

Faház két szobával

A KARIBU MÜHLENTRUP fából készült kerti ház természetes tetővel ideális kerti szerszámok, bútorok, fűnyírók és egyéb kerti eszközök egész éves tárolására. A ház 404 cm széles (elülső oldal az ajtóval) és 217 cm hosszú. A ház két külön bejáratú szobával rendelkezik. Ezt a modellt padlóburkolattal és tetőfedéssel együtt szállítjuk.

Ár idején felülvizsgálat: 951 343 Ft

Kerti játszóház

Boldoggá teheti gyermekeit ennek a gyönyörű háznak a megvásárlásával. Olyan szórakozást biztosít a gyerekeknek, amely nem fog elfáradni. Ugyanakkor kint lesznek a levegőn.

Ár idején felülvizsgálat: 57 935 Ft

Kerti ház mahagóni/antracit dekorációban

Az N3 WPC Mahagóni/Antrakit kerti ház az egyedülálló EVOTECH (fa-műanyag) anyagból készült, robusztus szerkezetű, fúrható dupla falakkal. Szilárd kialakítású tetővel, széles kétszárnyú ajtókkal és 150 kg/m2 teherbírású, nagy teherbírású padlóval rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 776 791 Ft

Faház tetővel fedett menedékkel

Aster egy fából készült kerti szerszámos ház – nyeregtetővel fedett, eredeti aszimmetriával. A hosszabb tetőfelület praktikus menedéket teremt, például a fa tárolására és az eső elleni védelemre. A bitumenes kartonnal fedett nyeregtető kiváló védelmet nyújt eső, hó és jégeső ellen.

Ár idején felülvizsgálat: 328 222 Ft

Kerti ház fa-műanyagból kerti szerszámok tárolására

A Keter Oakland nagyszerű megoldás kerti szerszámai és felszerelései tárolására. Ezenkívül más műanyag házaktól eltérően a házakat a saját stílusához igazíthatja, és a ház falait bármilyen festékkel festheti. Fa-műanyagból (WPC) készült, amely a fa és a műanyag legjobb tulajdonságait ötvözi egy egységben.

Ár idején felülvizsgálat: 346 883 Ft

Gyermek műanyag ház virágokkal

Gyönyörű műanyag kerti ház, úgy néz ki, mint egy igazi. Nyitható ablakokkal és ajtókkal rendelkezik. Tartalmaz egy madáretető, egy virágcserép és egy tábla az oldalán, amelyre írni és festeni lehet. A ház stabil, így a gyermek át tud mászni rajta és biztonságosan tud játszani.

Ár idején felülvizsgálat: 52 127 Ft

Fém kerti ház tetőablakkal

Hogyan tartsuk rendben a kertet? Hogyan tartsa rendben a telkét anélkül, hogy megbotlana egy gereblyében, lapátban, nyírógépben? Hogyan lehet télen hatékonyan tárolni olyan dolgokat, mint például egy föld feletti felfújható medence?

Ár idején felülvizsgálat: 176 981 Ft

Fém kerti ház barna színben 257x392x181 cm

Hogyan tárolja hatékonyan az összes kerti szerszámot, bútort, berendezést és egyéb kisebb-nagyobb tárgyakat? Hogyan tartsa rendben a kertjét? Hogyan védjük meg a dolgokat az időjárástól, és hogyan őrizzük meg funkcionalitásukat, hosszabbítsuk meg élettartamukat? A kulcs a jó tárolás. És ez a kerti ház ezt biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 219 963 Ft

KARIBU DEVIN faház nyeregtetővel

Hogyan lehet nemcsak rendben tartani egy kisebb parcellát, hanem a kerti szerszámok, berendezések és egyéb tárgyak tárolását is biztosítani? Egy praktikus kis faház megoldást nyújt erre.

Ár idején felülvizsgálat: 258 259 Ft

Gyermek faház csúszdával

A Dekorhome gyermek játszóház csúszdával szórakoztatja és mozgásban tartja a gyerekeket, akik kint játszanak. Egy és több gyermek számára is alkalmas. Hosszú ideig fogja szórakoztatni a gyerekeket. Élvezni fogják a mozgást, a képzeletük fejlődését, a játékot, és mindezt a szabadban.

Ár idején felülvizsgálat: 292 560 Ft