Kerti asztalok

A terasz, az erkély vagy a kert elengedhetetlen bútordarabja kétségtelenül az asztal. A vásárlás előtt tisztázza, hogy hány embert kell kiszolgálnia. Ettől függ az asztal mérete és az anyag típusa, ha van ilyen. Ha kevesebb hely áll rendelkezésére, de mégis nagyobb asztalra van szüksége, válasszon összecsukható asztalt. Az anyag is fontos kritérium. Választhat például olcsóbb műanyagot, tartós fémet és fát, vagy természetes vagy mesterséges rattant. A különböző anyagkombinációk népszerűek, a tartós váz kiegészül a könnyen ápolható felsővel.

A kerti asztal formája nagyban függ a térben elfoglalt helyétől. Egy kis kerek asztal tökéletes egy festői sarokba, míg egy ovális vagy téglalap alakú asztal ideális egy nagyvonalú teraszra. Ha központi árnyékos ülőhelyet tervez, a piac olyan asztalokat is kínál, amelyeken van egy lyuk az esernyő számára. A kerti bútorok választéka igazán széles, így a kültéri tér kialakítását tekintve is illeszkedhet hozzá.

Fém kerti bútor garnitúra 6 székkel olcsó

Ismerje meg a bestsellert – a 6 személyes River kerti szettet univerzális fekete színben. Fedezze fel a fém bútorok praktikus tulajdonságait, most kiváló áron. A vonzó, karbantartásmentes River 1+6 szett a téglalap alakú Astor fémasztalt és 6 szürke karosszéket tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 258 285 Ft

Balkon étkezőgarnitúra TODOR 1+2

Minden szabadtéri ülőhelyen szükség van kényelmes fotelekre és egy asztalra a kávéhoz, teához vagy italhoz. Ha azonban bizonytalan, hogy melyik kerti bútor anyagát válassza. Mindenképpen a műrattan és a fém ülőgarnitúrát ajánljuk. Lehetőleg olyan finom kivitelben, mint ez a TODOR kerti étkezőgarnitúra szürkésbarna színben.

Ár idején felülvizsgálat: 84 071 Ft

Kerti étkezőgarnitúra Santora négy székkel

A minőségi kerti bútoroknak köszönhetően élvezze a zavartalan pihenést, vagy üljön együtt a családjával vagy barátaival a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Szerezzen be egy modern készletet, amellyel időt és pénzt takaríthat meg. Ha kisebb térbe keres kerti garnitúrát, íme egy stílusos szett, amely kivitelezésével és minőségével lenyűgöző.

Modern kerti bútor garnitúra – fém és fonott bútor

Hogyan teheted hangulatossá a szabadtéri ülőhelyet akkor is, ha nincs nagy kerted? Egyszerű és könnyű. Ha egy kényelmes garnitúrát szeretne, amely az erkélyen is elfér, akkor itt egy elegáns és időtlen garnitúra.

Ár idején felülvizsgálat: 23 217 Ft

Kerti étkező szett fém és mesterséges rattan

Érvezze a meleg napokat a kertben. A HABIK kerti szettel már nem kell többé fantáziálnia. Tökéletes kényelmet nyújt, és elegáns elemet teremt a kertben. Az 5 darabos készlet négy karosszéket és egy kerek asztalt tartalmaz, így a legnagyobb látogatókat is ki tudja szolgálni.

Ár idején felülvizsgálat: 253 519 Ft

Alumínium kerti bútor szett BIANCA hat székkel

Hogyan lehet hatékonyan megoldani a szabadtéri ülőalkalmatosságokat a pihenéshez vagy a barátokkal, családdal való együttléthez, partik, ünnepségek szervezéséhez? Nem kell bonyolultan megvásárolni az egyes darabokat, hanem egy kényelmes és kiváló minőségű kerti szettet kapunk.

Ár idején felülvizsgálat: 414 020 Ft

Fém játékkészlet hat egymásba rakható székkel

Ez a hétrészes ülőgarnitúra 6 székből / egymásba rakható székből és egy nagy asztalból áll, lekerekített sarkokkal és finom fekete üveglappal. A kanapé ezért ideális egy kellemes reggelihez, vacsorához vagy az egész családdal való összejövetelhez a kertben vagy a télikertben, az erkélyen vagy a teraszon.

Ár idején felülvizsgálat: 83 206 Ft