Kert karbantartása és gondozása

Olcsó 12l szórófej

Egy praktikus szórófej kedvező áron.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Kerti boltíves polikarbonát üvegház 6 m hosszúsággal

A 6 m hosszú, nem szabványos 2,7 m magas és 4 m széles MELON íves polikarbonát kerti üvegház a dupla csőszerkezetű (acél) szerkezetnek köszönhetően rendkívül nagy szél- és hóállóságot, valamint a szabványon felüli termesztőteret kínál. Az üvegház 4 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva

Ár idején felülvizsgálat: 740 505 Ft

Akkumulátoros fűzfavágógép teleszkópos nyéllel Extol Premium 8895712

Akku fűnyíró a kerti gyep karbantartásához, a szegélyek nyírásához és a nehezen hozzáférhető helyeken (fák és bokrok körül, szegélyeknél és padoknál) történő fűnyíráshoz. A fűnyírófej szöge 4 pozícióban állítható, és 180°-kal elforgatható, ami megkönnyíti a falak és egyéb akadályok melletti kaszálást.

Ár idején felülvizsgálat: 26847 Ft

Tágas műanyag ház Duramax APEX padlószerkezettel

A tiszta és rendezett kertnél nincs is jobb. De hogyan bánik az olyan dolgokkal, mint a kerti szerszámok, gépek, kerékpárok? Hogyan lehet a föld feletti úszómedencék megfelelő tárolását biztosítani a tél folyamán? Hogyan tartsunk mindent védve az időjárástól? Ez a praktikus kerti ház megoldást kínál. Minden kertbe alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 290 255 Ft

Kerti locsoló cink tüskével

Ez a locsoló minden kertben nagyszerű segítség. Használható üvegházakban vagy lombos kertekben is. Impulzus szórófej cink tüskével a stabil telepítéshez acélból készült, kiváló minőségű ABS műanyagból készült elemekkel. 45°-tól 360°-ig terjedő szóráskép, maximális szórási távolsága 24 m. 1/2″-os gyorscsatlakozó a kerti tömlő egyszerű és gyors csatlakoztatásához és leválasztásához.

Ár idején felülvizsgálat: 7 990 Ft

Rönkház 130x60x168 cm fenyőfából, előtetővel

A jó fakészlethez tágas és jól megépített rönkházra van szükség. Ha otthonát, nyaralóját vagy faházát többnyire vagy csak alkalmanként kályhával vagy kandallóval fűti, akkor értékelni fogja, hogy a fa kéznél van és jól megszáradt, eső, hó vagy nedvesség veszélye nélkül. A tömör fenyőfából készült rönkház kétségtelenül a megfelelő választás

Ár idején felülvizsgálat: 65 090 Ft

Olcsó Baumax benzines fűnyíró utazással

A Riwall benzines fűnyíró RPM 4220 egy többfunkciós fűnyíró, amely benzinmotorral és mozgatással rendelkezik. Körülbelül 700 m2 területű kertekhez alkalmas. A fűnyíró minőségi, 42 cm-es késszélességű késsel van felszerelve. A fűnyírót egy 1500 wattos (2 LE) motor hajtja, amely elegendő teljesítményt biztosít a minőségi fűnyíráshoz, de a mulcsozáshoz is

Ár idején felülvizsgálat: 74 037 Ft

Kerti boltív kapuval rózsák és más növények számára

A kapuval ellátott kerti boltív kúszórózsákhoz fekete színűre festett üreges acélcsövekből készült. Ideális támaszték kúszó rózsák vagy más virágok számára. Az íves pergola könnyen telepíthető, és tökéletesen illeszkedik minden kertbe. A folyosót egy díszes és zárható kétszárnyú kapu zárja le.

Ár idején felülvizsgálat: 12 778 Ft

4-utas aljzatelosztó

Nem kell egy ügyes segítő a kertben? Még nincs kerti aljzata? Akkor itt az ideje, hogy ezt orvosolja ezzel a kerti aljzattal, amely mind hatásában, mind szép kialakításában kiemelkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 27 990 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Waldbeck Vízvarázsló 15 m Flexi kerti tömlő

A Waldbeck Vízvarázsló rugalmas kerti tömlővel sok nehéz munkát spórolhat meg, és az öntözés még a gyerekek számára is szórakoztatóvá válik. A könnyű latex-nylon anyagnak köszönhetően könnyen kezelhető és hordozható. Ha a tömlő vízzel van feltöltve, akár 15 m hosszúra is kinyúlik

Ár idején felülvizsgálat: 11 590 Ft

Kerti ház tolóajtóval és fészerrel

A fém kerti ház tökéletes megoldás szerszámok, kerti bútorok és felszerelések széles választékának tárolására. A fészer nemcsak a szennyeződésektől és a portól védi a tartalmat, hanem a széltől és a zord időjárástól is.

Ár idején felülvizsgálat: 230 563 Ft

Fából készült ültetőedény, méretei 80x80x20 cm

A minőségi kivitelű 80x80x20 cm-es kerti ültetvény alkalmas növények, zöldségek és fűszernövények termesztésére.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Faház két szobával

A KARIBU MÜHLENTRUP fából készült kerti ház természetes tetővel ideális kerti szerszámok, bútorok, fűnyírók és egyéb kerti eszközök egész éves tárolására. A ház 404 cm széles (elülső oldal az ajtóval) és 217 cm hosszú. A ház két külön bejáratú szobával rendelkezik. Ezt a modellt padlóburkolattal és tetőfedéssel együtt szállítjuk.

Ár idején felülvizsgálat: 951 343 Ft

Gardena szórófej L

A Gardena praktikus szórókerete megkönnyítheti a kerti munkát. A Spreader L alkalmas közepes nagy területekre, ahol műtrágyát vagy más szóróanyagot egyenletesen tud kiszórni. A jól megmunkált termék biztosítja a korrózió- és időjárásállóságot, a könnyű karbantartás vízzel is jelentős előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Hosszú fekete 30 m kerti tömlő Flexi zsugorodó tömlő

Marsh, víz! A Waldbeck Water Wizard 30 kerti tömlő egy kis öntözőcsoda, amely felülmúlja önmagát. Ellenkező esetben már öntözni sem akar majd. A Waldbeck Water Wizard 22 hajlékony kerti tömlő a locsolás tiszta örömét képviseli: nem szakad, nem gubancolódik és szuper könnyű: így a locsolás magától értetődő.

Ár idején felülvizsgálat: 13 590 Ft

Nagy fém kültéri fa állvány SADR DOUBLE

A fafűtésnek még mindig vannak rajongói, nemcsak a lángoló tűz romantikája miatt, hanem gazdasági okokból is. Ezért egyre gyakrabban találkozunk kandallókkal vagy fatüzelésű kályhákkal és kazánokkal az otthonokban. A hatékony fűtéshez azonban elengedhetetlen a fa megfelelő tárolása, amiben a minőségi faállványok nagy segítséget nyújthatnak.

Ár idején felülvizsgálat: 26 755 Ft

Praktikus komposztáló ECO 320L

A 320LECO komposztáló speciális formája biztosítja a levegő keringését és felgyorsítja a bomlási folyamatot. A komposztáló kialakítása megakadályozza a jellegzetes szagok kialakulását. A zárható műanyag alkatrészek megkönnyítik a szerszámok nélküli, egyszerű összeszerelést. A kivehető alsó ajtó lehetővé teszi az érett komposzt könnyű eltávolítását.

Ár idején felülvizsgálat: 10 583 Ft

Kerti talicska 75 l Baumax

Lelkes zöldség- és gyümölcstermesztő vagy inkább a kertben piheni ki a szabadnapjait? Bármi legyen is a válasz, egy jó minőségű kerti kerék nem hiányozhat a felszereléséből. A Baumax olyan terméket kínál, amely soha nem megy ki a divatból, és hosszú évekig jó szolgálatot tesz. A hagyományos kerti talicska kiváló minőségű acélból készült, horganyzott kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 18 717 Ft

Olcsó fém dugó kerítéshez vagy házfalhoz

Fa állvány VeGA KOMFORT 180-DG sötétszürke színben. A VeGA faállványai ideális megoldást jelentenek a fa egész éves tárolására. Az állványnak köszönhetően a fa a föld felett van, és nem érintkezik közvetlenül a talajjal. Ez kiküszöböli a penész és a rothadás problémáit. Az állvány telepítése nagyon egyszerű, és bárki számára könnyen elvégezhető

Magas ültető rattan kivitelben

Hogyan teheti még kellemesebbé otthonát nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is? Mi nélkül nincs teljes otthon? Igen, a növények vagy a növényvilág minden otthonba bájt visz, nem csak a növényzet tekintetében, hanem a színek tekintetében is gyönyörködtetőek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 953 Ft

Szállítás összecsukható stabil kocsi a természetjáráshoz

A nyár arra hívogat, hogy menjünk ki a természetbe, kirándulni, piknikezni, nyaralni. Ha nem szeretsz nehéz csomagokat, hátizsákokat vagy vízi kiegészítőket cipelni, akkor ez a praktikus segítő tökéletes ezekre az alkalmakra – ez az átlátszó, összecsukható trolley minden csomagolási problémát megold.

Ár idején felülvizsgálat: 49 490 Ft

Faház tetővel fedett menedékkel

Aster egy fából készült kerti szerszámos ház – nyeregtetővel fedett, eredeti aszimmetriával. A hosszabb tetőfelület praktikus menedéket teremt, például a fa tárolására és az eső elleni védelemre. A bitumenes kartonnal fedett nyeregtető kiváló védelmet nyújt eső, hó és jégeső ellen.

Ár idején felülvizsgálat: 328 222 Ft

1 2 3