Kert karbantartása és gondozása

Szilárd Fiskars minőségi lapát

Azok a segítők, akiket a lakástulajdonosok, és nem csak a lakástulajdonosok, aligha tudnak nélkülözni. Itt egy praktikus segítő, amely számos szakmában is nélkülözhetetlen eszköz. Egy lapát, amellyel nem ásni vagy kincset ásni fogsz a kertben, hanem sok más tevékenységhez használhatod.

Ár idején felülvizsgálat: 7570 Ft

Húzható szállító kocsi, amely még a nehéz terepen is elboldogul

Ne terhelje meg a hátát, ha élvezni szeretné a nyugalmat és a csendet, a természetet és talán még a strandot, a vizet és a napsütést is. A praktikus Easy Rider kocsi mindent, amire szüksége van, Ön helyett mozgat. A kocsi szabadon mozgó golyóscsapágyas kerekekkel és extra széles gumiabroncsokkal rendelkezik a kényelmes húzás érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 53 246 Ft

Elektromos fűnyíró FZR 2046-E gyűjtőkosárral

Szépen ápolt gyepet szeretne? És ha lehet, olyan gyepet, amelyet könnyű karbantartani a nyírás szempontjából? Szerezzen be egy nagyszerű segítőt ennek az elektromos fűnyírónak a formájában.

Ár idején felülvizsgálat: 53 246 Ft

Tömörfa virágállvány

A virágok új életet lehelnek a belső térbe. Tegye még hangulatosabbá egy virágos dekorációval a csodálatos BERON állványon. Tömör fából készült. A szerkezet szürke színű, a cserepek pedig természetes barna színűek.

Ár idején felülvizsgálat: 38 575 Ft

Univerzális hosszabbító létra 3×10 lépcsőfokok

A kiváló minőségű alumínium anyagból készült ALVE ENPRO háromrészes univerzális létra könnyű és könnyen kezelhető a könnyű anyaghasználatnak köszönhetően. Kertészek, házak, házikók, nyaralók tulajdonosai számára készült.

Ár idején felülvizsgálat: 94 274 Ft

Kiváló minőségű benzinmotoros fűnyíró Sharks SH 2850BS

A gyep tökéletes állapotban tartása sokkal könnyebb, ha minőségi fűnyíróval rendelkezik. A Sharks benzines fűnyíró egy jól bevált Briggs & Stratton 450-es motorral rendelkezik, amely nem hagyja cserben. A motor könnyű és könnyen kezelhető. A maximális teljesítmény 3,5 LE, a motor hengerűrtartalma pedig 148 cm3.

Ár idején felülvizsgálat: 145 244 Ft

Tágas fából készült kerti ház 400×500 cm

A 400×500 cm-es kerti ház szélesebb körű felhasználási lehetőségeket kínál. Nyaralóként is használható, és meghosszabbíthatja tartózkodását és pihenését a szabadban. Kerti szerszámok és egyéb tárgyak hatékony tárolására is kiválóan alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 1 323 464 Ft

Minőségi fa kerti gereblye

A fából készült gereblye fafésűvel kiváló minőségű, erős és tartós anyagból készült. Alkalmasak a szokásos kerti munkákhoz, mint például fű, föld gereblyézés, stb.

Ár idején felülvizsgálat: 2 679 Ft

Kerti faház terasszal Agawa 366/516

A modernnél nincs is modernebb és praktikusabb. Ez a fajta kertes ház a kültér megbecsült eleme. Számos felhasználási lehetőséget kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 759 600 Ft

Modern fából készült kerti ház 246×246 cm padlóval

Hogyan tárolja hatékonyan a kerti szerszámokat, bútorokat és egyéb kültéri tárgyakat? Szeretné, hogy a szabadban való tartózkodása kellemesebb és hosszabb legyen, még kissé zord időjárás esetén is? Praktikus megoldás ennek a kerti háznak a megvásárlása. Kiváló minőségben és a használat variálhatóságában.

Ár idején felülvizsgálat: 798 752 Ft

Esővízhordó praktikus csappal

Nincs is jobb, mint a praktikus kiegészítők a szabadban. Ha büszke a kertjére, nyaralójára vagy házikójára, értékelni fogja egy esővizes hordó beszerzését. És itt egy precíz kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 64 657 Ft

Olcsó 12l szórófej

Egy praktikus szórófej kedvező áron.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Réz fakosár Baumax KS-10

Praktikus réz kandalló fakosár.
Az alapvető jellemzők

Fajta: fakosár
Hosszúság (mm): 370
Szélesség (mm): 570
Súly (kg): 8.6
Szín: réz
Magasság (mm): 700

Ár idején felülvizsgálat: 31 764 Ft

Kompakt elektromos rotációs fűnyíró BLACK&DECKER BEMW451

Kisebb kertek számára, ahol az áram könnyen elérhető, a elektromos fűnyírók ideálisak. Mindig készen állnak arra, hogy szükségtelen karbantartás nélkül, pillanatok alatt elvégezzék a munkát. A Baumax kompakt elektromos rotációs fűnyírói biztosan tetszeni fognak. Egyszerre kicsi, kompakt, megbízható és praktikus. 1200 W-os teljesítményével körülbelül 300 m2-es kerteket tud kezelni.

Ár idején felülvizsgálat: 40 390 Ft

Fémtartó a kúszónövényekhez

A virágok minden otthont hangulatosabbá tesznek. Nehéz elképzelni a mindennapi életet nélkülük. Ezeknek is megvannak a maguk előnyei. A kúszónövényeknek minden bizonnyal összetéveszthetetlen varázsa van. A látványuk mindenkinek tetszik. A maguk módján szinte különlegesek.

Ár idején felülvizsgálat: 1 598 Ft

Fából készült menedék 2 db 240 l térfogatú tárolóedényhez

Szereti a rendet a kertben? Akkor értékelni fogja ezt a praktikus szeméttárolót. Lenyűgöző a formatervezésével. Minőségi anyagával tűnik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 71 161 Ft

Kerti boltíves polikarbonát üvegház 6 m hosszúsággal

A 6 m hosszú, nem szabványos 2,7 m magas és 4 m széles MELON íves polikarbonát kerti üvegház a dupla csőszerkezetű (acél) szerkezetnek köszönhetően rendkívül nagy szél- és hóállóságot, valamint a szabványon felüli termesztőteret kínál. Az üvegház 4 mm-es, egészségre ártalmatlan, UV-védelemmel ellátott polikarbonáttal van ellátva

Ár idején felülvizsgálat: 740 505 Ft

Akkumulátoros fűzfavágógép teleszkópos nyéllel Extol Premium 8895712

Akku fűnyíró a kerti gyep karbantartásához, a szegélyek nyírásához és a nehezen hozzáférhető helyeken (fák és bokrok körül, szegélyeknél és padoknál) történő fűnyíráshoz. A fűnyírófej szöge 4 pozícióban állítható, és 180°-kal elforgatható, ami megkönnyíti a falak és egyéb akadályok melletti kaszálást.

Ár idején felülvizsgálat: 26847 Ft

Fém emelt ágy a kertben és az erkélyen

Ez egy hatékony kiegészítője a külsőnek. Élénkíti a kertet, de az erkélyt vagy a teraszt is. Sokoldalúan használható. Kíméli a hátat és az ízületeket. Lehetővé teszi, hogy élvezze saját gyógynövényei, zöldségei vagy növényei termesztését. Egy magas ágy, amelyet mindenki értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 41 498 Ft

Robotfűnyíró Smart SILENO+ 2000

A gyepápolás olyan egyszerű lehet! A GARDENA smart SILENO+ robotfűnyíró a fűszálak pontos hosszát tartja, így Ön élvezheti a szabadidejét. A SensorCut rendszernek köszönhetően a robotfűnyíró nem okoz csíkokat a gyepen, hanem tökéletesen karbantartott fűszőnyeget hagy maga után.

Ár idején felülvizsgálat: 812 975 Ft

Tágas műanyag ház Duramax APEX padlószerkezettel

A tiszta és rendezett kertnél nincs is jobb. De hogyan bánik az olyan dolgokkal, mint a kerti szerszámok, gépek, kerékpárok? Hogyan lehet a föld feletti úszómedencék megfelelő tárolását biztosítani a tél folyamán? Hogyan tartsunk mindent védve az időjárástól? Ez a praktikus kerti ház megoldást kínál. Minden kertbe alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 290 255 Ft

Kerti locsoló cink tüskével

Ez a locsoló minden kertben nagyszerű segítség. Használható üvegházakban vagy lombos kertekben is. Impulzus szórófej cink tüskével a stabil telepítéshez acélból készült, kiváló minőségű ABS műanyagból készült elemekkel. 45°-tól 360°-ig terjedő szóráskép, maximális szórási távolsága 24 m. 1/2″-os gyorscsatlakozó a kerti tömlő egyszerű és gyors csatlakoztatásához és leválasztásához.

Ár idején felülvizsgálat: 7 990 Ft

Rönkház 130x60x168 cm fenyőfából, előtetővel

A jó fakészlethez tágas és jól megépített rönkházra van szükség. Ha otthonát, nyaralóját vagy faházát többnyire vagy csak alkalmanként kályhával vagy kandallóval fűti, akkor értékelni fogja, hogy a fa kéznél van és jól megszáradt, eső, hó vagy nedvesség veszélye nélkül. A tömör fenyőfából készült rönkház kétségtelenül a megfelelő választás

Ár idején felülvizsgálat: 65 090 Ft

Fiskars QuikFit nagy lombgereblye

A Fiskars új QuikFit™ termékcsaládja számos előnnyel jár. Egyetlen fogantyú és számos tartozék nagy választéka számos kerti feladathoz. Az új Fiskars cserélhető szerszámrendszer szabadalmaztatott mechanizmussal (FI 20095955 szabadalom), amely lehetővé teszi a cserélhető tartozékok (gereblyék, kultivátorok, kapák, igazítók, …) egyszerű felszerelését

Ár idején felülvizsgálat: 6 924 Ft

1 2 3 4