Intex úszómedencék

Az Intex medencék a legkelendőbbek és legnépszerűbbek közé tartoznak. Számos előnnyel jár. Magyarországon azonban a föld feletti medencék örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Megfizethetőek, helytakarékosak, tárolhatók. Előnye a könnyű telepítés és karbantartás. Elég kiválasztani és előkészíteni a medence megfelelő helyét.

Ha az Intex medencéket választja, garanciát kap a maximális elégedettségre és a hosszabb élettartamra. A medencék kiemelkednek az anyagminőség tekintetében, robusztus és szilárd felépítésűek. A medence falai elég erősek és rugalmasak. Egyes változatok akár a földbe is beépíthetők, így megfizethető áron a földbe épített medence tökéletes alternatíváját kínálják.

Az Intex medencék lehetővé teszik a gyermekek, a felnőttek, egyszóval az egész család számára, hogy a medence formájának és méretének megválasztásától függően hatékonyan felfrissüljenek és élvezzék a vízben való tartózkodást. Egyes típusok biztonságos padlóval, fedőponyvával és csúszásmentes lépcsőkkel is rendelkeznek a medencébe való könnyű és biztonságos bejutás, majd a partra való visszatérés érdekében. Az Intex medencék kényelmet és a legjobb felfrissülést kínálják a kerti medencékkel.

Kerti medence 2×4 m szűréssel és lépcsővel

Mit fogsz biztosan értékelni a kertedben? Hogyan élvezhetjük a legjobb felfrissülést az egyre melegebb napokon? Hogyan lehet szórakoztatni a gyerekeket? A megoldás egy kerti medence beszerzése. Itt praktikus kivitelben, szűréssel és lépcsőkkel.

Ár idején felülvizsgálat: 145 055 Ft

Kör alakú medence INTEX fémkeret 3,05 x 0,76m patronos szűréssel

A 3,05 x 0,76 m-es INTEX fémkeretes kerti medence fémkerettel rendelkezik, felszíni felszerelésre. Beleértve a patronos szűrést 1.250 l/h. Az INTEX fémvázas medencékhez nincs fogható – az egyszerű összeszerelhetőség, a robusztus kialakítás és a hosszú távú használat mind-mind ezt a luxusmedencét kínálja.

Ár idején felülvizsgálat: 36 285 Ft

Olcsó kerti medence, beleértve a patronos szűrést is

Felületre szerelt medence rozsdamentes acél fémszerkezettel. 3x megerősített laminált PVC-ből készült, tömör aljjal. Csak állítsa fel a szerkezetet, és töltse fel a medencét vízzel. A leeresztés nem jelent gondot a leeresztő szelepnek köszönhetően. A csomag részét képezi egy minőségi Intex patronos szűrés.

Ár idején felülvizsgálat: 35 269 Ft