Kerti gépek

Húzható szállító kocsi, amely még a nehéz terepen is elboldogul

Ne terhelje meg a hátát, ha élvezni szeretné a nyugalmat és a csendet, a természetet és talán még a strandot, a vizet és a napsütést is. A praktikus Easy Rider kocsi mindent, amire szüksége van, Ön helyett mozgat. A kocsi szabadon mozgó golyóscsapágyas kerekekkel és extra széles gumiabroncsokkal rendelkezik a kényelmes húzás érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 53 246 Ft

Elektromos fűnyíró FZR 2046-E gyűjtőkosárral

Szépen ápolt gyepet szeretne? És ha lehet, olyan gyepet, amelyet könnyű karbantartani a nyírás szempontjából? Szerezzen be egy nagyszerű segítőt ennek az elektromos fűnyírónak a formájában.

Ár idején felülvizsgálat: 53 246 Ft

Kiváló minőségű benzinmotoros fűnyíró Sharks SH 2850BS

A gyep tökéletes állapotban tartása sokkal könnyebb, ha minőségi fűnyíróval rendelkezik. A Sharks benzines fűnyíró egy jól bevált Briggs & Stratton 450-es motorral rendelkezik, amely nem hagyja cserben. A motor könnyű és könnyen kezelhető. A maximális teljesítmény 3,5 LE, a motor hengerűrtartalma pedig 148 cm3.

Ár idején felülvizsgálat: 145 244 Ft

Olcsó 12l szórófej

Egy praktikus szórófej kedvező áron.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Kompakt elektromos rotációs fűnyíró BLACK&DECKER BEMW451

Kisebb kertek számára, ahol az áram könnyen elérhető, a elektromos fűnyírók ideálisak. Mindig készen állnak arra, hogy szükségtelen karbantartás nélkül, pillanatok alatt elvégezzék a munkát. A Baumax kompakt elektromos rotációs fűnyírói biztosan tetszeni fognak. Egyszerre kicsi, kompakt, megbízható és praktikus. 1200 W-os teljesítményével körülbelül 300 m2-es kerteket tud kezelni.

Ár idején felülvizsgálat: 40 390 Ft

Akkumulátoros fűzfavágógép teleszkópos nyéllel Extol Premium 8895712

Akku fűnyíró a kerti gyep karbantartásához, a szegélyek nyírásához és a nehezen hozzáférhető helyeken (fák és bokrok körül, szegélyeknél és padoknál) történő fűnyíráshoz. A fűnyírófej szöge 4 pozícióban állítható, és 180°-kal elforgatható, ami megkönnyíti a falak és egyéb akadályok melletti kaszálást.

Ár idején felülvizsgálat: 26847 Ft

Robotfűnyíró Smart SILENO+ 2000

A gyepápolás olyan egyszerű lehet! A GARDENA smart SILENO+ robotfűnyíró a fűszálak pontos hosszát tartja, így Ön élvezheti a szabadidejét. A SensorCut rendszernek köszönhetően a robotfűnyíró nem okoz csíkokat a gyepen, hanem tökéletesen karbantartott fűszőnyeget hagy maga után.

Ár idején felülvizsgálat: 812 975 Ft

Rotációs benzines fűnyíró EINHELL GC-PM 56 S

Ha minőségi benzines fűnyírót keres, akkor ez az EINHELL termék biztosan felkeltette a figyelmét. Az erős, 173 cm3-es, egyhengeres, négyütemű, 2,8 kWh teljesítményű, 2900 U/perc fordulatszámú, egyhengeres motorral felszerelt, robusztus rotációs fűnyíró akár 2200 m2-es nagy gyepfelületekkel is megbirkózik, és a sűrű és magas fűvel is megbirkózik.

Ár idején felülvizsgálat: 206 431 Ft

Olcsó Baumax benzines fűnyíró utazással

A Riwall benzines fűnyíró RPM 4220 egy többfunkciós fűnyíró, amely benzinmotorral és mozgatással rendelkezik. Körülbelül 700 m2 területű kertekhez alkalmas. A fűnyíró minőségi, 42 cm-es késszélességű késsel van felszerelve. A fűnyírót egy 1500 wattos (2 LE) motor hajtja, amely elegendő teljesítményt biztosít a minőségi fűnyíráshoz, de a mulcsozáshoz is

Ár idején felülvizsgálat: 74 037 Ft

Gardena szórófej L

A Gardena praktikus szórókerete megkönnyítheti a kerti munkát. A Spreader L alkalmas közepes nagy területekre, ahol műtrágyát vagy más szóróanyagot egyenletesen tud kiszórni. A jól megmunkált termék biztosítja a korrózió- és időjárásállóságot, a könnyű karbantartás vízzel is jelentős előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Szállítás összecsukható stabil kocsi a természetjáráshoz

A nyár arra hívogat, hogy menjünk ki a természetbe, kirándulni, piknikezni, nyaralni. Ha nem szeretsz nehéz csomagokat, hátizsákokat vagy vízi kiegészítőket cipelni, akkor ez a praktikus segítő tökéletes ezekre az alkalmakra – ez az átlátszó, összecsukható trolley minden csomagolási problémát megold.

Ár idején felülvizsgálat: 49 490 Ft

Extol Premium Accu fűnyíró 8895610

A szépen parkosított kert fenntartásához tökéletes felszerelésre is szükség van. Egy nagyszerű segítő, amely biztosan nem fog kárba veszni, ez az Extol Premium Accu fűnyíró. Hálózati kábel nélkül könnyen, gyorsan és kényelmesen nyírhatja a mobil fűnyíróval nehezen elérhető területeket, valamint a kerítések, járdaszegélyek vagy fák és bokrok körüli területeket.

Benzinmotoros fűnyíró mozgatással VeGA 46 HWXV 6in1

Kertjében olyan fűnyíróra van szüksége, amelyre valóban számíthat? Akkor ez lehet ez a VeGa-tól, különösen a modell, amely hat felhasználási lehetőséggel büszkélkedhet. A 6in1 benzines fűnyíró változtatható menettávolsággal és minőségi acélvázzal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 98 075 Ft

A praktikus kisebb Baumax elektromos fűnyíró

A REM 3310i elektromos fűnyíró modern kialakításával praktikus és elismert eszköz a gyep jó állapotban tartásához. Megfizethető árával, csendes működésével tűnik ki. Könnyű, így könnyen kezelhető.

Ár idején felülvizsgálat: 25 554 Ft

Benzinmotoros fűnyíró Baumax GE-PM 48 S HW B&S

A benzines fűnyíró nagyszerű választás, ha nagyobb kertje van. Ez az Einhell benzinmotoros fűnyíró tökéletes felszereltséggel rendelkezik ahhoz, hogy gyepét minden alkalommal tökéletesen ápolja. Az egyhengeres, négyütemű Briggs & Stratton 500 E-sorozatú motor 2 kW, 140 cm3 és 2850 fordulat/perc garantálja a jól végzett munkát

Ár idején felülvizsgálat: 200 231 Ft

Fűzfűnyíró teleszkópos nyéllel Extol Craft 416125

Ha fákkal, sziklákkal, járdaszegélyekkel vagy ülőhelyekkel tarkított, zegzugos kertje van, akkor tudja, milyen nehéz a fűnyírás egy hagyományos felnyíróval. Ebben az esetben csak akkor nélkülözhet egy praktikus, jó minőségű fűzfűnyíró, ha órákon át akarja kézzel bonyolítani a benőtt fű bonyolult gyomlálását.

Ár idején felülvizsgálat: 14 550 Ft

Robotfűnyíró ZCS TECH L3

A TECH L3 modellt 1100 m2-ig terjedő területekre tervezték. Háromszög alakjának köszönhetően ez a robot tökéletesen alkalmas a bokrokkal, virágágyásokkal és tavakkal rendelkező összetett kertekhez, és akár 4 különálló területet is le tud nyírni. Ez a robot könnyen programozható a felhasználóbarát kijelző segítségével.

Ár idején felülvizsgálat: 479 015 Ft