Fóliasátrak

Hatékony megoldás a növények védelmére a rossz időjárás ellen, hiszen a szél, az eső és a nap nem győzhető le, de a növényház vagy üvegház alternatívájaként is szolgálhat. Ma már szinte bármi lehetséges. A fóliás ágyások ideális választás, különösen a szezonális termesztéshez. Előnye, hogy ma már kisméretű változatok is megvásárolhatók, így még a lelkes kertészek és a kevesebb hely áll rendelkezésükre, még a kisebb helyigénnyel rendelkező termelők számára is járható út.

A fóliasátrak bizonyos típusú növények és zöldségek előnevelésére is használhatók. Előnye, hogy a kínálatnak köszönhetően különböző típusok választhatók, amelyek méretben, formában, kialakításban különböznek egymástól. A fóliaházak bizonyos mértékig helyettesíthetik a hagyományos üvegházat is, mivel a szükséges feltételek belül is megteremthetők. Előnye, hogy a fóliaházak könnyebben kezelhetők, és szilárd, stabil szerkezetűek. A kiváló minőségű anyag hosszú élettartamot és időjárásállóságot garantál. A fóliák különböző szélességűek lehetnek, élettartamuk pedig körülbelül 3 és 10 év között mozog. A zökkenőmentes tömítés 100%-os vízállóságot garantál.

Fóliasátor praktikus polcokkal

A polcos fóliás ültetőt átlátszó zöld PVC-fóliával borítottuk, amely nagyon jól átengedi a fényt a növények és virágok számára. A polytunnel emellett szakadásálló és gyakorlatilag törhetetlen, így nagyszerű alternatívája a hagyományos üvegházaknak.

Ár idején felülvizsgálat: 41 625 Ft

Eladó kerti fóliadoboz 300 x 200 x 190 cm

Magas minőségű kivitelezés. Nagyon erős keret horganyzott acélcsövekből. A fólia szakadásálló, véd a szél, az eső, az UV-sugárzás és a hideg ellen. Széles bejárat – felhúzható. 4 oldalablak szúnyoghálóval. Gyors és egyszerű tisztítás. Nagyon egyszerű összeszerelés.

Ár idején felülvizsgálat: 29 025 Ft

Waldbeck Greenshelter telelő növények számára

Egyedülálló megoldás a növények előnevelésére, termesztésére és biztonságos teleltetésére is. Hatékony, praktikus és nagyon hatékony téli üvegház, amely egész évben gondoskodik a friss növényekről és terményekről.

Ár idején felülvizsgálat: 31 929 Ft

Praktikus fóliadoboz cipzáras ajtóval

Szép, de mindenekelőtt praktikus, funkcionális fóliás ültető, amely minden kertbe illik. Kezdőknek és tapasztalt kertészeknek egyaránt örömet szerez. Élvezze a növénytermesztést. Szedje le saját termését a legjobb, azaz organikus minőségben.

Ár idején felülvizsgálat: 72 876 Ft

Fóliadoboz oldalsó ablakokkal, fehér színben

Új fóliadoboz vásárlásán gondolkodik? De nem akarod a klasszikus zöldet? Akkor érdekelni fogja ennek a modellnek a kialakítása. Bármilyen külsőhöz alkalmas. Több okból is értékelni fogja. Élvezze a saját termesztését és betakarítását.

Ár idején felülvizsgálat: 38 783 Ft

Praktikus fólia tálca 200×350 cm

Az üvegház tökéletes megoldás a kerti növények előkészítéséhez és termesztéséhez. Optimális körülményeket biztosít, így évente akár 3-szor is vethető zöldség. Könnyű összeszerelhetőség és a kertben szinte bárhol összeszerelhető, ez csak néhány előnye.

Ár idején felülvizsgálat: 49 990 Ft

Tartós és kiváló minőségű fóliadoboz acélkerettel

Az acélvázas (25 mm átmérőjű) – 3x2x2 m-es alagút elengedhetetlen a virágok, növények vagy zöldségek termesztéséhez. Mérete ellenére a polytunnel nagyon könnyű, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően bármilyen helyre áthelyezhető. A polytunnel méretei lehetővé teszik a szabad mozgást és munkát

Ár idején felülvizsgálat: 36 285 Ft

Nagy professzionális fóliatermesztő otthoni termesztésre is alkalmas

Nagyon tágas fóliatálca a saját termesztésű biozöldségek számára. Minden kertész el lesz ragadtatva. A fóliatálca tökéletes megoldás a kerti termények előkészítéséhez és termesztéséhez. Optimális körülményeket biztosít, így ideális zöldségfélék vetésére akár évente háromszor is.

Ár idején felülvizsgálat: 48 573 Ft

Olcsó kerti polytunnel 220 x 240 x 215 cm

A fóliás edény elengedhetetlen, ha virágokat, növényeket vagy zöldségeket termesztünk. Mérete ellenére nagyon könnyű, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően bármilyen helyre áthelyezhető. Az üvegház méretei lehetővé teszik a szabad mozgást és munkát.

Ár idején felülvizsgálat: 17 409 Ft

300×600 cm-es kerti polytunnel

Szereted a kertészkedést? Vagy másrészről, kezdő vagy, és küzdesz a szükséges felszereléssel? Akkor bízhat abban, hogy ez a fóliás ültetőtartó egy praktikus tárgy, amelyet több okból is értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 79 990 Ft

A fóliaház a palántaneveléshez és előneveléshez

Azzal a kérdéssel szembesül, hogy melyik fóliatárolót vásárolja meg? Ha termesztésbe szeretne kezdeni, vagy nincs túl sok hely a kertjében, akkor ez a modell Önnek való. Ideális azok számára is, akiknek csak egy kisebb méretű polytunnelre van szükségük.

Ár idején felülvizsgálat: 35 785 Ft

Fóliadoboz 250×500 cm-es, oldalsó ablakkal

A 250×500 cm-es polytunnel tökéletes megoldás a kerti növények előkészítéséhez és termesztéséhez. Optimális körülményeket biztosít, így évente akár 3-szor is vethető zöldség. Az egyszerű összeszerelhetőség és a kertben szinte bárhol felállíthatóság csak néhány előnye. A polytunnel szerkezete horganyzott acélprofilokból készült, erős és tartós, ami lehetővé teszi a polytunnel tökéletes illesztését és lezárását.

Ár idején felülvizsgálat: 46 603 Ft

Nagy fóliatálca 600 x 280 cm

A fóliás termesztő egy praktikus és viszonylag olcsó eszköz, amely felgyorsítja a növények növekedését, és egyúttal megvédi őket a rossz időjárástól. Ez a 6 méter hosszú, 2 méter magas és 2,8 méter széles polytunnel készlet formájában porszórt acélvázból készül. Ez lehetővé teszi a fóliatálca gyors fel- és leszerelését, amikor csak szüksége van rá. A dugaszolható rúdrendszer megkíméli Önt a hosszadalmas és fáradságos összeszereléstől. Természetesen az összes rögzítőelem, például a csapok és a feszítőkábelek is a csomag részét képezik.

Ár idején felülvizsgálat: 58 790 Ft