Föld feletti medencék a kertbe

Az egyre népszerűbb föld feletti medencék mind anyagilag, mind térben könnyen megközelíthetőek. Még csak bonyolult tereprendezést sem kell végeznie a telepítésükhöz. Az egyik legnépszerűbb típus, különösen a kisgyermekes családok körében, a felfújható gallérral ellátott medencék, amelyeket Ön felfúj, és a beáramló víz nyomása építi fel magát a medencét. E medencék tagadhatatlan előnye az alacsonyabb beszerzési ár és a teljes medence szezonon kívüli összecsukásának lehetősége. A drágább modelleket tartószerkezettel szerelik fel, amely tartós műanyagból vagy fémből készülhet.

Maga az összeszerelés általában egyszerű, és a szokásos szerszámok elegendőek. Az árat növeli a vastag falú PVC falak is, amelyek ellenállnak a klóros víz és a nap hatásainak. A befektetés azonban megéri, mivel egy ilyen medence megfelelő gondozás mellett hosszú évekig tarthat. Választhat kör, ovális és téglalap alakú formák közül. Számos modell részben vagy teljesen a földbe süllyeszthető. A föld feletti medencék nagyon könnyen karbantarthatók, és az esetleges javítások nem jelentenek nagy anyagi terhet.

Bazen Florida Premium 4.88×1.22 m

A Florida Premium Pool magasabb fokú biztonságot, minőséget és tartósságot kínál. Ez a továbbfejlesztett változat a legigényesebb felhasználók számára készült. A medence falai 3 rétegből álló, megerősített PVC-ből készülnek. A szilárdságot és tartósságot a megerősített perem és a tartószerkezet biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 161 239 Ft

Kerti medence 2×4 m szűréssel és lépcsővel

Mit fogsz biztosan értékelni a kertedben? Hogyan élvezhetjük a legjobb felfrissülést az egyre melegebb napokon? Hogyan lehet szórakoztatni a gyerekeket? A megoldás egy kerti medence beszerzése. Itt praktikus kivitelben, szűréssel és lépcsőkkel.

Ár idején felülvizsgálat: 145 055 Ft

Kör alakú fém medence Orlando Premium DL 4,60 x 1,22 m homokszűrővel, homokszűréssel

A kör alakú medence az Orlando Premium termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja. Az Orlando Premium termékcsalád valamennyi medencéje beépíthető a kertbe klasszikus föld feletti medencék, vagy részben vagy szinte teljesen földbe épített medencékként. A medence teste kiváló minőségű német mélyhúzású fémlemezből készül, amely kétszer olyan vastag, mint a klasszikus föld feletti medencéknél szokásos

Kör alakú medence INTEX fémkeret 3,05 x 0,76m patronos szűréssel

A 3,05 x 0,76 m-es INTEX fémkeretes kerti medence fémkerettel rendelkezik, felszíni felszerelésre. Beleértve a patronos szűrést 1.250 l/h. Az INTEX fémvázas medencékhez nincs fogható – az egyszerű összeszerelhetőség, a robusztus kialakítás és a hosszú távú használat mind-mind ezt a luxusmedencét kínálja.

Ár idején felülvizsgálat: 36 285 Ft

Bestway 2,44 x 0,51m kerti gyermekmedence előtetővel

A medence kapacitása 90%-os töltöttség mellett 1688 l. Medence szerkezettel és előtetővel. A lombkorona beépített zuhanyzóval rendelkezik, amelyhez kerti tömlő csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 34 122 Ft

Önhordó medence Tampa rattan megjelenés

A Tampa medence az egyik legkelendőbb és legnépszerűbb medence Csehországban. Mindenki élvezheti az úszást a saját medencéjében. A Tampa medence előnye az alacsony ár, a könnyű karbantartás és a gyors üzembe helyezés.

Ár idején felülvizsgálat: 41 963 Ft

Olcsó kerti medence, beleértve a patronos szűrést is

Felületre szerelt medence rozsdamentes acél fémszerkezettel. 3x megerősített laminált PVC-ből készült, tömör aljjal. Csak állítsa fel a szerkezetet, és töltse fel a medencét vízzel. A leeresztés nem jelent gondot a leeresztő szelepnek köszönhetően. A csomag részét képezi egy minőségi Intex patronos szűrés.

Ár idején felülvizsgálat: 35 269 Ft

Olcsó kerti medence Marimex Tampa 3,66×0,91 m szűrés nélkül

Érvezze a felfrissülést és a vízben való tartózkodás örömét mindenféle korlátozás nélkül. Nincs szükség műszaki munkára, ásásra stb. Szerezzen be egy föld feletti medencét, amely minőségben, megfizethetőségben és tartósságban is kiemelkedik. Ennek köszönhetően felfrissülhet és az egész családdal együtt szórakozhat a telkén.

Ár idején felülvizsgálat: 39 319 Ft