Kerti dekoráció

Műanyag kerti tó 500 l

Hogyan szépítse meg kültéri terét? Hogyan lehet tavacska még egy kisebb kertben is? Szeretne egy olyan tavat, függetlenül a kert méretétől, amely nem igényel drasztikus beavatkozást és bonyolult felületkezelést? Íme egy tó, amely mindenki számára alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 25 162 Ft

Tömörfa virágállvány

A virágok új életet lehelnek a belső térbe. Tegye még hangulatosabbá egy virágos dekorációval a csodálatos BERON állványon. Tömör fából készült. A szerkezet szürke színű, a cserepek pedig természetes barna színűek.

Ár idején felülvizsgálat: 38 575 Ft

Színes LED világítás – hulló hó

A kül- és beltéri fénydekoráció nemcsak a karácsonyi ünnepek alatt remek kiegészítő. Használhatja például ünnepségek alkalmával, pavilonokban, télikertekben vagy háza napellenzős díszeként. A világítás a hulló fény vagy az eső hatását szimulálja. A 6 órás időzítővel Ön döntheti el, hogy mikor induljon el a világítás és mikor kapcsoljon ki újra.

Ár idején felülvizsgálat: 15 590 Ft

Kerti doboz tartós polirattanból készült

A Dekorhome 118x25x50 cm-es polirattan kerti láda vízálló polirattanból készült. A szorosan szőtt szerkezet sima felületet hoz létre és kiváló stabilitást garantál. Belsejében öt tárolóedény/ültetvény található a termék élettartamának meghosszabbítása érdekében. Sokféle zöld növényt és virágot ültethetsz bele.

Ár idején felülvizsgálat: 30 101 Ft

Karácsonyi LED lánc 10 méter egész éves használatra

Hogyan díszíthetjük szépen és ízlésesen a külsőt? Hogyan világítsuk meg szépen a kültéri teret? Nincs is jobb a praktikus és gazdaságos LED-es világításnál. Ebben az esetben az egyediséget fokozza, hogy karácsonyi világításként és egész évben is használható. Ez pedig a kialakításnak köszönhető.

Ár idején felülvizsgálat: 6 090 Ft

Távirányítóval ellátott felfüggesztett fűtőberendezés

Gyönyörű, hangulatos és meleg légkört teremt. Nagyon praktikus kiegészítője a külsőnek. A formatervezés szempontjából is kiemelkedik. Megszépíti a kültéri teret, és ami a legfontosabb, lehetővé teszi, hogy még a hidegebb napokon is kiüljön a szabadba. A praktikus, hatékony, távirányítóval felszerelt hősugárzó nem csak a kertben remek választás.

Ár idején felülvizsgálat: 36 736 Ft

Kétszintes modern emelt ágy

A JUWEL TIMBER ERGOLINE kétszintes magaságyás meghosszabbítja a kerti szezont. Az ágy két réteg műanyag “kőből” készült falból áll. Minden szint 12 “kőből” áll. Lehetőség van 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE különböző összeállítási változatokba történő összeállítására. A JUWEL TIMBER ERGOLINE nem rendelkezik tömör aljjal.

Ár idején felülvizsgálat: 99 898 Ft

Emelt ágy faanyagutánzatból

Szereted a kertészkedést? Tegye még élvezetesebbé ezt a hobbit. Hogyan és mivel? Ez az emelt, összecsukható ágy értékes eszköz és praktikus segítő. Sokkal könnyebbé teszi a termesztést, és igény szerint akár mozgatható is. Tartósságával is kitűnik. Állandó segítőt kap.

Ár idején felülvizsgálat: 10 491 Ft

Fémtartó a kúszónövényekhez

A virágok minden otthont hangulatosabbá tesznek. Nehéz elképzelni a mindennapi életet nélkülük. Ezeknek is megvannak a maguk előnyei. A kúszónövényeknek minden bizonnyal összetéveszthetetlen varázsa van. A látványuk mindenkinek tetszik. A maguk módján szinte különlegesek.

Ár idején felülvizsgálat: 1 598 Ft

Karácsonyi fényes eső távirányítóval

A 400 LED-del és meleg fehér fénnyel rendelkező esőfény a kedvenc karácsonyi kiegészítője lesz. Teremtsen igazi karácsonyi varázslatot otthonában ezzel a világítással. A lánc világítási hossza 10 méter + 5 méter tápkábel, és kül- és beltéren egyaránt használható.

Ár idején felülvizsgálat: 14 365 Ft

Design polirattan LED lámpa

Nincs is jobb, mint a praktikus kiegészítők, amelyek mégis gyönyörű dizájnnal tűnnek ki. És ez a LED-es kerti lámpa határozottan ezek közé tartozik. Nem hiányozhat a kertből. Tökéletes szolgálatot tesz teraszán vagy erkélyén is.

Ár idején felülvizsgálat: 17 754 Ft

Dallas hordozható kerti tűzkosár

Tisztítsd meg a fejed odakint. Élvezze a barátaival és a családjával való üldögélést a kertben vagy a teraszon még a hidegebb napokon is. Hosszabbítsa meg a nyári estéket a szabadban. Engedje át magát a kényelmes pihenésnek ennek a praktikus hordozható tűzrakóhely megvásárlásával.

Ár idején felülvizsgálat: 30 101 Ft

Fából készült menedék 2 db 240 l térfogatú tárolóedényhez

Szereti a rendet a kertben? Akkor értékelni fogja ezt a praktikus szeméttárolót. Lenyűgöző a formatervezésével. Minőségi anyagával tűnik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 71 161 Ft

Fém emelt ágy a kertben és az erkélyen

Ez egy hatékony kiegészítője a külsőnek. Élénkíti a kertet, de az erkélyt vagy a teraszt is. Sokoldalúan használható. Kíméli a hátat és az ízületeket. Lehetővé teszi, hogy élvezze saját gyógynövényei, zöldségei vagy növényei termesztését. Egy magas ágy, amelyet mindenki értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 41 498 Ft

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

LED-es fényhálózat egész éves használatra

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. Gyönyörű kerti dekoráció egész évben használható. Növelje a kültéri tereket. Romantikus hangulatot teremt. Kültéri világítás, amely bármilyen kertben, de a teraszon vagy az erkélyen is használható. Világítsa meg és hosszabbítsa meg a szabadtéri ülőhelyeket és a pihenést.

Ár idején felülvizsgálat: 5 532 Ft

LED fényfüggöny egész évben használható

A diLED világítási rendszer egyedülálló, köszönhetően a csatlakozási és hosszabbítási lehetőségek sokaságának. A diLED rendszer minőségben már közel áll a professzionális világításhoz. A LED-izzók átlagos élettartama körülbelül 50 000 óra világítási idő.

Ár idején felülvizsgálat: 10 788 Ft

Tetővel fedett modern pergola kültérre

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. A kertben és a teraszon is értékelni fogja. Modern kialakításával lenyűgöző. Gyakorlatilag és funkcionálisan is megnyeri Önt. Ennek a pergolának köszönhetően megkapja a szükséges árnyékot, amelyet nem csak a déli napsütésben való pihenésre használhat.

Ár idején felülvizsgálat: 229 990 Ft

Műfű Royal kültérre

Szépíteni és kényelmesebbé tenni szeretné kültéri terét? Hogyan lehet megoldani egy olyan helyet, ahol nem lehet klasszikus gyepet kialakítani? Hogyan élvezhetjük a füves területet egy olyan házikóban vagy kertben, ahová nem járunk olyan gyakran, és ezért nem lehet megfelelő gondozást és elegendő nedvességet biztosítani?

Ár idején felülvizsgálat: 7 376 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Kerti ültető betéttel rattan kivitelben

A betétes kerti ültető műanyagból készült, melynek textúrája hűen utánozza a természetes rattan textúrát. Tökéletes dekorációs elem bármely erkélyre, teraszra vagy más térbe. A héj időjárásálló, különösen az UV-sugarakkal szemben, így színe nem változtatja meg árnyalatát a napfény hatására.

Ár idején felülvizsgálat: 4 937 Ft

Műfű 4 m szélességben Royal

A 4 m-es Royal műfű kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Hatékony megoldás bármilyen külső területen, és különösen ott, ahol valódi gyep nem lehetséges. Balkonokra, teraszokra stb. is megvásárolható.

Ár idején felülvizsgálat: 8 054 Ft

Karácsonyi LED fény jégcsapok

Karácsonyi díszkivilágítás – jégcsapok – 60 LED hideg fehér. 60 jégcsap, 60 LED, ez egy jó adag karácsonyi fény. És amikor még mindig a jégcsapok szolgálatában állnak, azonnal ünnepi téli hangulatot árasztanak. Kívül és belül is világítanak, díszítik az ablakokat, erkélyeket, ajtókat és mindent, amit csak el tudsz képzelni.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Akasztós/hordozható napelemes LED lámpa

Nincs is jobb, mint a praktikus, funkcionális kiegészítők, amelyek nem csak hatékonyan szépítik a külsőt. Ezt a napelemes lámpát nemcsak a kertben fogja értékelni. Kiemelkedik dizájnjával és sokoldalú felhasználhatóságával.

Ár idején felülvizsgálat: 10 730 Ft

1 2 3