Kerti dekoráció

Tömör fából készült tágas emelt ágy

A Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás lehetővé teszi a csírázást, és zöld oázissá változtatja a teraszokat, udvarokat vagy erkélyeket. Legyen kertész, és termeljen saját zöldséget vagy gyümölcsöt. Finom, friss és garantáltan vegyszermentes, a Blumfeldt Altiplano 150 magaságyás azt termeszti, amire a szíve vágyik

Ár idején felülvizsgálat: 44 997 Ft

LED-es fényhálózat egész éves használatra

Egy praktikus kiegészítője bármely külső térnek. Gyönyörű kerti dekoráció egész évben használható. Növelje a kültéri tereket. Romantikus hangulatot teremt. Kültéri világítás, amely bármilyen kertben, de a teraszon vagy az erkélyen is használható. Világítsa meg és hosszabbítsa meg a szabadtéri ülőhelyeket és a pihenést.

Ár idején felülvizsgálat: 5 532 Ft

Önöntöző ültetvény terrakotta színben

A Bergamot öntözhető ültetőtartó terrakotta színben egy nagyon praktikus és kedvelt termék. Saláták, virágok és fűszernövények termesztéséhez. A kanna tartalmaz egy betétet, egy kiöntőnyílást, egy szintjelzőt, egy kanócot és egy klipszet.

Ár idején felülvizsgálat: 2 759 Ft

Karácsonyi LED fény jégcsapok

Karácsonyi díszkivilágítás – jégcsapok – 60 LED hideg fehér. 60 jégcsap, 60 LED, ez egy jó adag karácsonyi fény. És amikor még mindig a jégcsapok szolgálatában állnak, azonnal ünnepi téli hangulatot árasztanak. Kívül és belül is világítanak, díszítik az ablakokat, erkélyeket, ajtókat és mindent, amit csak el tudsz képzelni.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Fából készült ültetőedény, méretei 80x80x20 cm

A minőségi kivitelű 80x80x20 cm-es kerti ültetvény alkalmas növények, zöldségek és fűszernövények termesztésére.

Ár idején felülvizsgálat: 6 084 Ft

Minőségi anyagból készült magasított ágy

Hogyan termesszünk saját fűszernövényeket, zöldségeket olyan helyen is, ahol ez egyébként nem reális? Hogyan teheti még kényelmesebbé a kültéri tereket, és hogyan fokozhatja a növényvilág szépségét? Hogyan élvezd a termesztést akkor is, ha nehezen hajolsz le? A hatékony megoldás a magaságyás.

Ár idején felülvizsgálat: 59 517 Ft

Kerti szökőkút oroszlánfejjel és LED világítással

Szereted a vintage darabokat? Szereti az antik stílust? Szeretné feldobni a külsejét egy olyan elemmel, amely felmelegíti és egyedivé teszi? Akkor el lesz ragadtatva, és a kertjét tökéletesen megszépíti ez az oroszlánfejes fali szökőkút.

Ár idején felülvizsgálat: 49 390 Ft

Praktikus dekoratív kiegészítő doboz formájában

Hogyan javítsuk a külsőnket? Hogyan lehet újjáéleszteni és vonzóbbá tenni? Előnye, hogy bárhol elhelyezhető a szabadban, akár a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Virágos stílusú magaságyás, amely nem kerüli el senki figyelmét. Kertjének varázsát fokozza.

Ár idején felülvizsgálat: 18 225 Ft

LED fénykábel – 480 dióda

Növelje kertjét, erkélyét vagy teraszát. Kényeztesse magát ezzel a praktikus, hatékony dekorációval, gyönyörű világítás formájában. Egész évben használható. Megszépíti a kültéri környezetét, és nem csak a szabadtéri ülőhelyeket bővíti.

Ár idején felülvizsgálat: 18 990 Ft

Színes LED világító lánc 20 m meghajtóval

A fénylánc alkalmas beltéri és kültéri használatra – mind az ablakon vagy az előszobán, mind a házon vagy a fán. A világítás nem kizárólag a karácsonyi szezonban használható, hanem a nyári hónapokban is megvilágíthatja vele sátrát vagy kertjét.

Ár idején felülvizsgálat: 7 961 Ft

Kültéri karácsonyi LED hópehely projektor

A LED-projektorok az elmúlt néhány szezon slágerének számítanak a karácsonyi világításban. Tökéletes karácsonyi dekorációt alkotnak kellemes hatásokkal, és eltörlik a bonyolult izzók beszerelését.

Ár idején felülvizsgálat: 9 917 Ft

Karácsonyi rénszarvas szánnal a kertbe

Készülj fel a karácsonyra jó előre, és szerezd be az ízléses karácsonyi dekorációkat most, amíg nem túlárazott és nem drága! A kivilágított karácsonyi rénszarvas szánnal egy eredeti dekoráció, amely a kertben, a teraszon vagy közvetlenül a karácsonyfa mellett is elhelyezhető. Mosolyt csal minden szeretted arcára.

Ár idején felülvizsgálat: 23 357 Ft

Emelt, négyzet alakú ágy modern kivitelben

A Highgrow Deluxe magaságyás a 100 x 76 x 100 cm-es méreteivel (Sz x H x D) bőséges helyet kínál a virágok és kerti növények, valamint a saját termesztésű fűszernövények és zöldségek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 94 302 Ft

Magas ültető rattan kivitelben

Hogyan teheti még kellemesebbé otthonát nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is? Mi nélkül nincs teljes otthon? Igen, a növények vagy a növényvilág minden otthonba bájt visz, nem csak a növényzet tekintetében, hanem a színek tekintetében is gyönyörködtetőek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 953 Ft

Etető/etető kis madarak számára

A kerti kiegészítőknél nincs is jobb, hogy ne csak a külsőt szépítsük. Hívja meg az állatvilág egy képviselőjét a kertjébe. Ezzel a gyönyörű dekorációval nem csak a kültéri teret dobja fel, hanem jótékonyan hat a kis tollas élőlényekre is. Nem csak a forró nyári napokon kell gondolni a madarakra, és biztosítani számukra a vizet.

Ár idején felülvizsgálat: 5 518 Ft

CUBE műanyag ültető modern kivitelben

A CUBE PLANTER modern formatervezésű ültető műanyagból készült, fát utánzó felületi struktúrával, két színváltozatban: barna és antracit.

Ár idején felülvizsgálat: 13 170 Ft

Kültéri LED fénylánc – eső 15 méter, amely 600 LED-et tartalmaz

Hogyan teheti még szebbé kültéri tereit? A modern LED-es kültéri világítás hatékony megoldás. Egyedi kialakításban, amely egész évben használható. Nemcsak a fények gyönyörű hangulatát teremti meg a kertben vagy a teraszon. Karácsonyi világításként is használható.

Ár idején felülvizsgálat: 19 297 Ft

Támogató átlós rács a virágok számára

A Trap B60H150 átlós rács praktikus és dizájnelem minden külső térhez. Ez biztosítja a szükséges támaszt a kúszónövények számára. Alkalmas bármilyen kertbe, teraszra, stb.

Ár idején felülvizsgálat: 2 041 Ft

Vintage stílusú madáretető/etető

A fém madáretető elég nagy, és a tollas barátok számára víz és gabonafélék számára egyaránt használható. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Megszépíti a kültéri környezetet, valamint élelmet és vizet biztosít a kismadaraknak.

Ár idején felülvizsgálat: 8 045 Ft

Emelt ágy szellőzéssel, fa utánzattal

Érvezze a kényelmes kertészkedést bárhol a szabadban. A kert díjnyertes kiegészítője. Kímélje a térdét és a hátát. Kényeztesse magát saját zöldségeivel vagy gyógynövényeivel. Praktikus és rendkívül funkcionális kiegészítője minden kertnek, amelyet még az idősek is szívesen fogadnak.

Ár idején felülvizsgálat: 49 078 Ft

Dekoratív kerti fali lámpa

ACA Lighting kerti fali fali lámpa PLGP1B.

Ár idején felülvizsgálat: 4 008 Ft

Önöntöző ültetvény divatos antracit színben

Díszítse külsejét virágokkal. Könnyítse meg a növények, zöldségek vagy fűszernövények termesztését. Szedje le a saját termését. Ehhez támaszkodjon az öntöző ültetőre. Ez garantálja a problémamentes és sikeres termesztést. Megbecsült darab azoknak, akik egyszerűen elfelejtik időnként az öntözést, vagy elfoglalt embereknek.

Ár idején felülvizsgálat: 4 022 Ft

Modern megjelenésű, tetővel fedett magaságyás

A BlumfeldtHigh Grow Advanced magaságyás lehetővé teszi, hogy megtermelhesse a napi zöldségadagokat, és zöld oázisokká alakítsa a teraszokat, udvarokat és előkerteket. A lédús paradicsom, az édes eper, a ropogós cukkini és az illatos fűszernövények könnyen termeszthetők a Blumfeldt High Grow Advanced mini üvegház optimális termesztési körülményeinek köszönhetően.

Ár idején felülvizsgálat: 74 884 Ft

Karácsonyi dekoratív jégcsapok – 40 LED

A megfelelő karácsony nem nélkülözheti a megfelelő díszítést. Nehéz elképzelni egy dísztelen külsőt, legyen szó akár kerti erkélyről vagy teraszról. Élvezze a karácsonyi hangulat varázsát ezzel a gyönyörű jégcsap világítással.

Ár idején felülvizsgálat: 5 645 Ft

1 2