Állatok a kertben

Etető/etető kis madarak számára

A kerti kiegészítőknél nincs is jobb, hogy ne csak a külsőt szépítsük. Hívja meg az állatvilág egy képviselőjét a kertjébe. Ezzel a gyönyörű dekorációval nem csak a kültéri teret dobja fel, hanem jótékonyan hat a kis tollas élőlényekre is. Nem csak a forró nyári napokon kell gondolni a madarakra, és biztosítani számukra a vizet.

Ár idején felülvizsgálat: 5 518 Ft

Vintage stílusú madáretető/etető

A fém madáretető elég nagy, és a tollas barátok számára víz és gabonafélék számára egyaránt használható. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Megszépíti a kültéri környezetet, valamint élelmet és vizet biztosít a kismadaraknak.

Ár idején felülvizsgálat: 8 045 Ft

Praktikus rovarhotel a kertbe

A 30×24,3×9,2 cm-es fa rovarhotel rejtekhelyet és menedéket teremt a hasznos rovarok számára a kertben, nyáron és a téli álom idején. Tartós, kiváló minőségű anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 5 808 Ft

Elektromos rakéta rovarok irtására

Zavarják a repülő rovarok, amikor a szabadban ül? Nem tudsz jól aludni otthon vagy a nyaralóban, ahol szúnyogok támadnak rád és megcsípnek? Kényeztesse magát kültéri ülőgarnitúrával és maradjon bent, tolakodó, kellemetlen és idegesítő repülő rovarok nélkül. Egyszerű, olcsó és hatékony.

Ár idején felülvizsgálat: 3 417 Ft